Lionse Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 Selam NTLite uygulamasında birçok özelliği kullanamıyorsunuz premiumu da çok pahalı. Alternatif bir uygulama biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2023
Selam NTLite uygulamasında birçok özelliği kullanamıyorsunuz premiumu da çok pahalı. Alternatif bir uygulama biliyor musunuz?
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 19 Aralık 2023 #2 Winreducer var ama çok karışık. Ben çöp etmiştim sistemi editlerken.
Lionse Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #3 xResk dedi: Winreducer var ama çok karışık. Ben çöp etmiştim sistemi editlerken. Genişletmek için tıkla... Baktım harbi çok karışık arayüzü falan.
xResk dedi: Winreducer var ama çok karışık. Ben çöp etmiştim sistemi editlerken. Genişletmek için tıkla... Baktım harbi çok karışık arayüzü falan.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 19 Aralık 2023 #4 Lionse dedi: Baktım harbi çok karışık arayüzü falan. Genişletmek için tıkla... Hazır iso önereyim. Ne için kullanacaksın.
Lionse dedi: Baktım harbi çok karışık arayüzü falan. Genişletmek için tıkla... Hazır iso önereyim. Ne için kullanacaksın.
Lionse Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #5 xResk dedi: Hazır iso önereyim. Ne için kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam tamamen oyun için.
xResk dedi: Hazır iso önereyim. Ne için kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam tamamen oyun için.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.876 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #6 Lionse dedi: Selam NTLite uygulamasında birçok özelliği kullanamıyorsunuz premiumu da çok pahalı. Alternatif bir uygulama biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Msmg var burada görsel olarak paylasmıstım, Benim kendi kullandıgım ayarlar.. Herkes I·htiyacı Olan W-11 Iso Hazırlayabilir (Resimli detaylı anlatım) | DonanımHaber Forum Arkadaşlar dikkatli bir şekilde acele etmeden heyecan panik yapmadan, ihtiyacınız olmayan bileşenleri çıkarın ve ihtiyaç duyduklarınızı bırakın. Konu forum.donanimhaber.com
Lionse dedi: Selam NTLite uygulamasında birçok özelliği kullanamıyorsunuz premiumu da çok pahalı. Alternatif bir uygulama biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Msmg var burada görsel olarak paylasmıstım, Benim kendi kullandıgım ayarlar.. Herkes I·htiyacı Olan W-11 Iso Hazırlayabilir (Resimli detaylı anlatım) | DonanımHaber Forum Arkadaşlar dikkatli bir şekilde acele etmeden heyecan panik yapmadan, ihtiyacınız olmayan bileşenleri çıkarın ve ihtiyaç duyduklarınızı bırakın. Konu forum.donanimhaber.com
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Aralık 2023 #7 Lionse dedi: Hocam tamamen oyun için. Genişletmek için tıkla... Windows Update, Xbox, Microsoft Store gerekli değilse Lite öneririm ama sürücüleri el ile kurman lazım. Eğer gerekliyse performance Edition var.
Lionse dedi: Hocam tamamen oyun için. Genişletmek için tıkla... Windows Update, Xbox, Microsoft Store gerekli değilse Lite öneririm ama sürücüleri el ile kurman lazım. Eğer gerekliyse performance Edition var.
Lionse Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #8 snop02 dedi: Msmg var burada görsel olarak paylasmıstım, Benim kendi kullandıgım ayarlar. Herkes I·htiyacı Olan W-11 Iso Hazırlayabilir (Resimli detaylı anlatım) | DonanımHaber Forum Arkadaşlar dikkatli bir şekilde acele etmeden heyecan panik yapmadan, ihtiyacınız olmayan bileşenleri çıkarın ve ihtiyaç duyduklarınızı bırakın. Konu forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Bu bayağı iyiymiş teşekkürler. xResk dedi: Windows Update, Xbox, Microsoft Store gerekli değilse Lite öneririm ama sürücüleri el ile kurman lazım. Eğer gerekliyse performance Edition var. Genişletmek için tıkla... Hazır ISO kurmak istemiyorum güvenlik açısından ama gene de sağ ol.
snop02 dedi: Msmg var burada görsel olarak paylasmıstım, Benim kendi kullandıgım ayarlar. Herkes I·htiyacı Olan W-11 Iso Hazırlayabilir (Resimli detaylı anlatım) | DonanımHaber Forum Arkadaşlar dikkatli bir şekilde acele etmeden heyecan panik yapmadan, ihtiyacınız olmayan bileşenleri çıkarın ve ihtiyaç duyduklarınızı bırakın. Konu forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Bu bayağı iyiymiş teşekkürler. xResk dedi: Windows Update, Xbox, Microsoft Store gerekli değilse Lite öneririm ama sürücüleri el ile kurman lazım. Eğer gerekliyse performance Edition var. Genişletmek için tıkla... Hazır ISO kurmak istemiyorum güvenlik açısından ama gene de sağ ol.