demjr Femtopat Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 Bankacılık ve günlük işler için kullanıyorum bilgisayarı. NTLite ile düzenlenen ISO %100 güvenli midir? Kendim düzenleyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2025
Bankacılık ve günlük işler için kullanıyorum bilgisayarı. NTLite ile düzenlenen ISO %100 güvenli midir? Kendim düzenleyeceğim.
Çözüm Pixel_less 15 Ağustos 2025 Kendiniz yaptıysanız güvenilirdir. Sonuçta orijinal ISO'yu kendiniz düzenliyorsunuz.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.494 Makaleler 31 Çözümler 110 Yer Manisa 15 Ağustos 2025 #2 Kendiniz yaptıysanız güvenilirdir. Sonuçta orijinal ISO'yu kendiniz düzenliyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.754 Çözümler 36 Yer Dünya 15 Ağustos 2025 #3 Güvenilir. Artı 0 Eksi
KS KS demjr Femtopat Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #4 Pixel_less dedi: Kendiniz yaptıysanız güvenilirdir. Sonuçta orijinal ISO'yu kendiniz düzenliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam NTlite uygulamasının içine bir şey ekleme ihtimali yoktur değil mi? Andy deufresne dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam ama içine bir şey eklemez değil mi? Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Kendiniz yaptıysanız güvenilirdir. Sonuçta orijinal ISO'yu kendiniz düzenliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam NTlite uygulamasının içine bir şey ekleme ihtimali yoktur değil mi? Andy deufresne dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam ama içine bir şey eklemez değil mi?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.494 Makaleler 31 Çözümler 110 Yer Manisa 15 Ağustos 2025 #5 demjr dedi: Hocam NTlite uygulamasının içine bir şey ekleme ihtimali yoktur değil mi? Teşekkürler hocam ama içine bir şey eklemez değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmayacaktır merak etmeyin. Uzun yıllardır kullanılan bir program düzgün yerden indirildiği sürece sorun çıkarmaz. Artı 0 Eksi
demjr dedi: Hocam NTlite uygulamasının içine bir şey ekleme ihtimali yoktur değil mi? Teşekkürler hocam ama içine bir şey eklemez değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmayacaktır merak etmeyin. Uzun yıllardır kullanılan bir program düzgün yerden indirildiği sürece sorun çıkarmaz.
KS KS demjr Femtopat Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #6 Pixel_less dedi: Bir sorun olmayacaktır merak etmeyin. Uzun yıllardır kullanılan bir program düzgün yerden indirildiği sürece sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Peki UUP dump güvenilir mi? Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Bir sorun olmayacaktır merak etmeyin. Uzun yıllardır kullanılan bir program düzgün yerden indirildiği sürece sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Peki UUP dump güvenilir mi?
mexe Picopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 655 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #7 Güvenilirdir. Artı 0 Eksi
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.494 Makaleler 31 Çözümler 110 Yer Manisa 15 Ağustos 2025 #8 demjr dedi: Teşekkürler hocam. Peki UUP dump güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Orası da güvenlidir. Zaten Microsoft sunucularından çekiyor veriyi. Artı 0 Eksi
demjr dedi: Teşekkürler hocam. Peki UUP dump güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Orası da güvenlidir. Zaten Microsoft sunucularından çekiyor veriyi.
mexe Picopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 655 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #9 demjr dedi: Teşekkürler hocam. Peki UUP dump güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... O da güvenilir. Artı 0 Eksi
KS KS demjr Femtopat Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #10 Herkese teşekkür ediyorum. Pixel_less dedi: Orası da güvenlidir. Zaten Microsoft sunucularından çekiyor veriyi. Genişletmek için tıkla... Hocam Ntlite ile düzenlediğimiz windows kurduktan sonra güncellemeleri açmalı mıyız? Diğer türlü güncellersek eski haline gelmez mi bileşenler? Son düzenleme: 15 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Herkese teşekkür ediyorum. Pixel_less dedi: Orası da güvenlidir. Zaten Microsoft sunucularından çekiyor veriyi. Genişletmek için tıkla... Hocam Ntlite ile düzenlediğimiz windows kurduktan sonra güncellemeleri açmalı mıyız? Diğer türlü güncellersek eski haline gelmez mi bileşenler?