NTLite ile customos

MB Lutz

Megapat
Arkadaşlar merhaba. NTLite programı ile Windows 10 ISO'su düzenledim. Fakat bir sorum olacak. ISO dosyasına .reg dosyalarımı başarıyla ekledim, ayarlarım geldi. Fakat .bat, .exe, .ps1 uzantılı dosyalarım kurulu gelmedi. Bunları nasıl ayarlayabilirim?

Ya arkadaşlar NTLite programı biliyor musunuz slient ile ilgili video çekseniz detaylı anlatmamışlar YouTube'da morallerde bozuk
Ya arkadaşlar NTLite slientle ilgili video yok detaylı anlatmamışlar

Ya arkadaşlar NTLite programı biliyor musunuz slient ile ilgili video çekseniz detaylı anlatmamışlar YouTube'da morallerde bozuk
Ya arkadaşlar NTLite slientle ilgili video yok detaylı anlatmamışlar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@MB Lutz benim İngilizce pek iyi değil Team versem.
@MB Lutz slient nasıl hazırlayacağız yardımcı olsan NTLite yerleştirmek için.
@MB Lutz nasıl yapacağım.

Tatilde olduğum için internet pek iyi değil. Team'den yardımcı olamam ama sana şöyle bir ekran görüntüsü bırakayım. Öncelikle programı türkçeye çevirelim. Sol üst kısımda bulunan file > settings kısmına tıkla. Daha sonra language altında yer alan english ayarını türkçeye çevir. ISO dosyanı klasöre çıkarıp programa aktardıktan sonra kurulum sonrası kısmına gel. Geçen sefer sana attığım sessiz kurulum parametre sitesine veya internette programlara ait sessiz kurulum parametrelerini bulmaya çalış. Görsel ektedir iyi çalışmalar.
Bahsettiğim site;

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    19 KB · Görüntüleme: 84
@MB Lutz abi ya slient parametleri nasıl işleyeceğiz NTLite slientde anlamadım.

Mesela WinRAR programını kurmak istiyorsun diyelim. Parametre Bul
Linke tıkladıktan sonra aşağıda şöyle bir yer göreceksin. "winrar-x64-540.exe / s"
Yani sessiz kurulum yapmak için gerekli olan parametre /s olacak. NTLite'da WinRAR'ı yükleyip sağındaki parametre kısmına bunu yazıcaksın. Her programın kendine ait bir parametresi var. Hangi programı yüklemek istiyorsan sessiz kurulum parametrelerini bulmalısın bende araştırıyorum yeni bir şey bulursam açıklarım iyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…