va7eyla Decapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 201 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 NTLite ile Windows Düzenleme Eksik kalan bazı yerler var ama, umarım işinize yarar. Özellikle, kullanılmayan sürümleri kaldırmayı atlamışım. Sayılarımla... Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023
NTLite ile Windows Düzenleme Eksik kalan bazı yerler var ama, umarım işinize yarar. Özellikle, kullanılmayan sürümleri kaldırmayı atlamışım. Sayılarımla...
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #2 Not defteri görmekden sıkıldım yine mi not defteri Ellerinize sağlık.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #3 Böyle yazarak anlatımlı videolar yasak oluyordu sanırım forumda. Yine de elinize sağlık.
va7eyla Decapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 201 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #4 walter wick dedi: Not defteri görmekden sıkıldım yine mi not defteri Ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Not defteri hiç olmasa da olurdu. Bütün işlemleri videoya aldım. nexpugnable dedi: Böyle yazarak anlatımlı videolar yasak oluyordu sanırım forumda. Yine de elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Yasak olsa onaylanmazdı. Ayrıca vdeolu anlatım yaptım. Yazarak değil.
walter wick dedi: Not defteri görmekden sıkıldım yine mi not defteri Ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Not defteri hiç olmasa da olurdu. Bütün işlemleri videoya aldım. nexpugnable dedi: Böyle yazarak anlatımlı videolar yasak oluyordu sanırım forumda. Yine de elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Yasak olsa onaylanmazdı. Ayrıca vdeolu anlatım yaptım. Yazarak değil.