Rehber NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama

@OgnitorenKs tamam usta teşekkür ederim unutma ama video için.
@OgnitorenKs ustam videoyu unutma.
@OgnitorenKs ustam nerdesin ya bugün hiç gelmedin cevap yazmadın ya.
Yorum bölümünü çok fazla işgal ediyorsunuz. Müsait bir zamanda video yapacağımı yazdım. Genel bir video olacak herşeyi anlatmaya çalışacağım. Bugün yarın diye tarih vermiyorum. Sizden ricam bu konuyla alakalı soru sormayın.

Hocam öncelikle ellerinize sağlık. Bu programı Windows 8.1 için de kullanabiliriyiz, eğer evetse rehberi gelir mi?

@OgnitorenKs özür dilerim ustam masaüstündeki ikonlarla birlikte rehber olsaydı süper olurdu aslında gerçekten çok çok özür dilerim.
@OgnitorenKs aynı resimdeki gibi çalışma istiyorum sade olsun.

Dosya Ekleri

• engin123.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 59
Hocam öncelikle ellerinize sağlık. Bu programı Windows 8.1 için de kullanabiliriyiz, eğer evetse rehberi gelir mi?
NTLite programını Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 için kullanabilirsiniz. Windows 8.1 ile ilgili sorular geliyor. Sürekli olarak güncel sürümleri denediğim için Windows 8.1 detaylı inceleme fırsatım olmadı ama rehber hazırlama fikri kafamda var.
@OgnitorenKs özür dilerim ustam masaüstündeki ikonlarla birlikte rehber olsaydı süper olurdu aslında gerçekten çok çok özür dilerim.
@OgnitorenKs aynı resimdeki gibi çalışma istiyorum sade olsun.
İkonlarla ilgili bilgim yok. Hazırlayacağım videoda ben bu sistemleri nasıl hazırlıyorum. Nelere dikkat edilmeli onları anlatacağım.

@OgnitorenKs ustam nasılsın genel videoyu unuttun.
Zaman buldukça hazırlıyorum. Şu an bile onunla ilgili çalışma yapıyorum. Uzun bir video olmaması için uğraşıyorum. Tek seferlik bir çalışma olacağından eksik veya hata olmamasına dikkat ediyorum.

@OgnitorenKs ustam ya çok sevindim vallahi teşekkür ederim video ne zaman biter yüklersin acaba.
@OgnitorenKs güncellemelerle beraber değil mi?
Herşey dahil olacak. Güncelleme işlemini dism ile yaparken kolaylık olsun diye .bat dosyası ile küçük bir program hazırladım. Onu da ayrı bir konu olarak hazırlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…