Rehber NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama

Hocam bunun Windows 8.1 olan halini de anlatırsanız aşırı iyi olur çünkü Windows 10 gerçekten işlemci yönünden sıkıntılı bir sürüm ama Windows 8.1 daha stabil.

Hocam bunun Windows 8.1 olan halini de anlatırsanız aşırı iyi olur çünkü Windows 10 gerçekten işlemci yönünden sıkıntılı bir sürüm ama Windows 8.1 daha stabil.
Windows 8.1 Home Single Language ve Pro sürümlerini güncel hale getirip anlatım yapacağım. Çünkü güncelleme ekleme işlemi Windows 8.1'de biraz sıkıntılı. En güncel sürümleri ekleyip anlatım yapacağım.

@OgnitorenKs hocam bu ISO'yu laptopuma kurarsam laptopumun touchpadi çalışır mı? Ve kendisi şu an stock Windows 10 kullanıyor ve aşırı yavaş, Google 30-40 saniye, bazen 1-2 dk da açılıyor. Bunu kurarsam en azından biraz rahatlar mı?

Arkadaşlar bana bu uygulamaları yapıp hazır haliyle linkini atabilir mi lütfen bende çöküyor lütfeeen @OgnitorenKs hocam bende sürekli çöküyor ya hem 32 Bit'te hem de 64 Bit'te de çöküyor

Hocam benim paylaştığım bir ISO dosyası maalesef yok. Daha önceden arkadaşım için hazırladığım bir versiyonu paylaştım. Onu da Drive hesabımdan sildim. Touchpad sorununuz donanımsal veya yazılımsal olabilir. NTLite ile benim hazırladığım gibi bir sistem hazırlarsanız PC biraz daha rahatlayacaktır. Hazır sistem istiyorsanız, @261538 'nın hazırladığı sisteme bakınız: Windows 10 - ApRa V2 Performance ISO. Konu içinde hangi bileşenlerin çıkarıldığı anlatılmış.

Arkadaşlar bana bu uygulamaları yapıp hazır haliyle linkini atabilir mi lütfen bende çöküyor lütfeeen @OgnitorenKs hocam bende sürekli çöküyor ya hem 32 Bit'te hem de 64 Bit'te de çöküyor
Çok fazla bileşen çıkarıyor olabilirsiniz. Şu an sistem hazırlayamam. Hazır sistem istiyorsanız. @261538 'nın hazırladığı sisteme bakabilirsiniz: Windows 10 - ApRa V2 Performance ISO. Konu içinde hangi bileşenlerin çıkarıldığı anlatılmış.

Aşadağıdaki video da bu tarz sistemleri nasıl hazırladığımı videolu olarak anlattım. Kendi sisteminizi hazırlamak istiyorsanız bunu da inceleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…