Rehber NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama

@OgnitorenKs ustam sysprep biliyor musun buradaki gibi konu hazırlayabilir misin rica etsem senden videolu rehber Windows 10 Pro X64 19043.1202 - (1,88 Gb) herkes faydalansa.
Arkadaş yaptığı tüm işlemleri sırasıyla anlatmış. Sysprep işlemi herşeyi noktasına kadar sorduğunuz için sizi aşıyor. Yapmak istiyorsanız, internette videolar var araştırmanız gerekiyor.

Temel mantık;
1 - Sistemi kuracaksın
2 - Administrator aktif ederek, mevcut kullanıcıyı sileceksin. Sonra restart atacaksın.
3 - Administrator hesabı üzerinden tüm işlemleri yaptıktan sonra,
3 - Windows + R basarak açılan ekrana sysprep yazacaksın. Açılan pencereden sysprep.exe açacaksın.

Bu şekilde ayarlayıp Tamam' tıkla. Farklı bir PC üzerinden veya USB üzerinden boot edilen Live Windows üzerinden yedek alacağın sistem dosyalarından kullanıcılar bölümünden Administrator ve oluşturduğunuz kullanıcı dosyalarını silin sonra Dism++ ile yedek alın.

@OgnitorenKs administrator ve oluşturduğunuz kullanıcı dosyalarını silin ben bu dosyaları nasıl bulacağım küçük bir video çeksen sysprep ile ilgili olur mu rica etsem.
@OgnitorenKs farklı bir program ile yedek alsam olur mu Acronis ile.

@OgnitorenKs administrator ve oluşturduğunuz kullanıcı dosyalarını silin ben bu dosyaları nasıl bulacağım küçük bir video çeksen sysprep ile ilgili olur mu rica etsem.
Şu an için Sysprep konusuna girmeyeceğim. Temel hatlarını verdim. Araştırma yapmanız gerekiyor.
Yedek almak için farklı program kullanabilirsiniz.

Hocam Microsoft Update kataloğunda, bulamadım güncellemeleri, daha doğrusu adından türetip bulamadım. Yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 1158656
Sıraya al butonuna tıklayın. Güncellemeler ekranına sırasıyla dizilmiş olacak sırasıyla sağ tık yapıp web indirme seçeneğini seçin. CTRL + F tuşlarına basıp sürüm numarasını yazarak hızlıca bulabilirsiniz.

@OgnitorenKs kullanıcıyı silemedim ben.
@OgnitorenKs böyle diyor ustam kullanıcı silerken.
@OgnitorenKs silmeye çalışıyorum olmuyor kullanıcıyı mevcut olanı.
Bunları yaz.
[CODE title="CMD yönetici olarak açıp bunu yapıştırın."]net user %username% /delete
net user Administrator /active:yes[/CODE]
Sysprep alacağın zaman şunu yaz ve Adminhesabını pasif yap.
[CODE title="CMD yönetici olarak açıp bunu yapıştırın."]net user Administrator /active:no[/CODE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…