Rehber NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama

@OgnitorenKs sn bir şey sorabilir miyim? install.wim oluşturmak için olur mu?
"CMD'yi yönetici olarak açın ve aşağıdaki komutu girin:
DISM /capture-ımage /capturedir:C:\ /ımagefile:"C:\install. Wim" /name:"Windows""

Sonra Windows ISO'sundaki install.wim dosyası ile C dizininde oluşturduğunuz bu dosya ile değiştirin.

Komut hata verdi. Doğrusu nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Komut bcdedit olarak başlıyorsa, evet. Görseldeki gibi yapabilirsiniz.
@OPERATÖR GOD
EDİT: Hocam bcdedit yazmayın "fsutil" yazın.
İlk bölüm: fsutil İkinci bölüm: behavior set disabledeletenotify 0
İlk bölüm: fsutil İkinci bölüm: behavior set memoryusage 2

Son düzenleme:
Dost vclibs 140 ( adını tam hatırlamıyorum)
Onu ve sadece groove müziği açık bırakırsam performans kaybı olur mu olursa ne kadar olur.

@OgnitorenKs ustam ya benim konuyu bakabilir misin rica etsem konu açtım etiketledim seni.
@OgnitorenKs ustam
Sources klasörünün içine atmak koşulu ile " $OEM$\$$\SETUP\SCRIPTS " klasörlerini oluştur ve scrıpts klasörünün içine " setupcomplete. CMD " dosyanı oluştur. Bu CMD (komut ) dosyana;
@Echo off.
Start /waıt %~dp0program1.exe
Start /waıt %~dp0program2.exe
Start /waıt %~dp0program3.exe
vs. vs...

CD %~DP0
Programların adı sana kalmış (katılımsız olsunlar) alt alta yaz. Programları da scrıpts klasörüne koy.
Kurulum uzun sürer ama kurulurlar. Kurulumdan sonra temizlik istersen en alt satıra.
Del program1.exe

Del setupcomplete. CMD komutlarını yazarsın kolay gele.
Yeni start /waıt komutları bulamadım konudaki gibi nereden bulacağız ben güncellemede eklemek istiyorum.
@OgnitorenKs ustam kimse çözemedi DISM++ mi ben yedek almak istiyorum ama olmuyor. Windows 10 Pro'da.
@OgnitorenKs ustam ben DISM++ ile yedek almak istiyorum rehber hazırlasanız iyi olur aslında.

Son düzenleme:
Adam`ı bi rahat bırak be kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…