Rehber NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama

@OgnitorenKs ustam ben driver istiyorum chipset driver Windows ISO'ya eklemek için kurulumdan sonra otomatik kurması için NTLite gibi programlarla olmuyor ben her şeyi hazırladım.
Ntlite ile ekleyebilirsiniz. Google kullanmaya özen gösterin.
[CODE title="CMD Yönetici olarak çalıştırıp yapıştırın"]DISM /Image:"İMAJ KLASÖR YOLUNU BURAYA YAZ" /Add-Driver /Driver:"DRİVER KLASÖR YOLUNU BURAYA YAZ" /recurse[/CODE]

@OgnitorenKs ustam dosya yolu anlayamadım istersen teama gelebilirsin fazla sürmez sürücüyü indirmedim ben.
Ustam dosya yolu ve driver dosya yolunu anlatır mısın detaylı sürücü nereden indireceğiz benimkisi ASUSTeK P8H61-MX

Lütfen artık adamı rahat bırak.

@enginbey8108 sormak istediğiniz sorular için konu açın. Yorum bölümünü işgal etmeyin. Üretici sitesinden driver dosyalarını indirin. Zip veya Exe halindeki dosyaları klasöre çıkartın. Driverları topladığın yerin ve imaj dosyasını çıkardığın klasörün yolunu yukarıdaki komuta göre düzenleyin.

Dosya ve klasör farklıdır. Yazıları daha dikkatli okuyun. "Dism /Image:" bölümüne klasör yolu yazmayı bilmiyorsanız. Bu işlere hiç girmeyin. Ben size adım adım anlatamam.

@OgnitorenKs ustam olmuyor güncelleme eklemek işi şu ben kurulumdan sonra otomatik kurması için.
@OgnitorenKs ustam senden çok çok özür dilerim hakkım sana helal olsun vallahi özür dilerim benim anlamadığım konu var detaylı anlatır mısın rica etsem senden.
@OgnitorenKs ustam
seçenek 1. DISM komutunu kullanarak entegrasyon.

1. İş için gerekli klasörleri oluşturun (örneğin, D sürücüsünde: Temp, SP1, mwim ve Mount klasörleri)
  2. Hizmet paketi exe dosyasının bulunduğu klasörde bir komut penceresi açın a
    ) Shift tuşunu basılı tutarken gezinti bölmesi'ndeki klasöre sağ tıklayın
    B) bağlam menüsünde komut penceresini aç'ı seçin
  3. Hizmet paketi exe dosyasını şu komutu kullanarak geçici bir klasöre açın:
    64 Bit sürüm için:

windows6.1-KB976932-X64.exe / X: D: \\ temp

32 Bit sürümü için:

windows6.1-KB976932-X86.exe / X: D: \\ temp
  4. Komut penceresini kapat
  5. Gezginde D: \\ temp klasörünü açın ve 2. paragrafta açıklandığı gibi bir komut penceresi açın.
  6. KB976932 cab dosyasını şu komutu kullanarak paketinden çıkarın:
    64 Bit sürüm için:

pencereleri genişlet6.1-KB976932-X64.cab -F: * D: \\ SP1

32 Bit sürümü için:

Windows6.1-KB976932-X86.cab'i genişletin -F: * D: \\ SP1
  7. Komut penceresini kapat
  8. Gezginde D: \\ SP1 klasörünü açın ve 2. paragrafta açıklandığı gibi bir komut penceresi açın.
  9. Komutları birer birer yürüterek (sistemin yeniden yazma hakkında sorup sormadığını kabul ederek) dillerin tüm cab dosyalarını D: \\ SP1 klasörüne açın:

10. Paketi açma işlemi tamamlandıktan sonra, şu komutu kullanarak dillerin tüm cab dosyalarını silin:

del KB976933-langscab *.cab
  11. nestedmppcontent. Cab cab dosyasını şu komutu kullanarak D: \\ SP1 klasörüne açın (sistemin üzerine yazma hakkında soru sorup sormadığınıkabul ederek):

nestedmppcontent. Cab -F: * D: \\ SP1'i genişletin
  12. Paketi açma işlemi tamamlandıktan sonra, aşağıdaki komutu kullanarak nestedmppcontent. Cab kabin dosyasını silin:

nestedmppcontent. Cab'den
  13. \\ SP1: Klasör D sil dosyaları cabinet. Cablist. İni ve old_cabinet. Cablist. İni komutunu kullanarak:
  14. Komut penceresini kapatın.
  15. Update. Ses, hepsini yerine devamsızlık üzerinde yüklü ve değişiklikleri kaydetme
  16. D'de: \\ SP1 klasörüne, herhangi bir metin düzenleyicisi içinde dosyayı açmak Update. Mum yerini allowedoffline \ "yanlış" U003D üzerinde allowedoffline \ "gerçek" U003D ve yaptığınız değişiklikleri kaydetme.
  17. D: \\ SP1 klasöründe, dosyayı herhangi bir metin düzenleyicide açın 64 Bit sürüm için: Windows7SP1-KB976933 ~ 31BF3856AD364e35 ~ AMD64 ~~ 6.1.1.17514.mum veya
    32 Bit sürümü için: Windows7SP1-KB976933 ~ 31BF3856AD364e35 ~ X86 ~~ 6.1.1.17514.mum, yerine allowedoffline \ "false" U003D üzerinde allowedoffline \ "gerçek" U003D ve yaptığınız değişiklikleri kaydetme.
  18. install.wim dosyasını kurulum ISO görüntüsünün \\ sources klasöründen D: \\ mwim klasörüne kopyalayın
  19. Komutu kullanarak Windows 7'nizin dizin numarasını bulun:

DISM.exe / get-wimınfo /WimFile:d:\\mWim\\install.wim
  20. İndeks numarasını (örneğin, Windows 7 Enterprise'ın 64-bit sürümü için 1'dir) dikkate alarak install.wimdosyasını D: \\ Mount klasörüne şu komutu kullanarak bağlayın:

DISM / Mount-wim /WimFile:d:\\mWim\\install.wim / ındex: 1 / Mount'dir: D: \\ Mount

not: Eğer install.wim dosyanız birkaç indeks içeriyorsa ve her biri için SP1 ekleyecekseniz, 20 - 22. paragraflarda belirtilen adımları sırayla her bir indeks için tekrarlamanız gerekecektir.
  21. Şu komutu kullanarak hizmet paketini entegre edin:

DISM / resim: D: \\ montaj / paket ekle / paket yolu: D: \\ SP1
  22. Görüntünün bağlantısını kesin ve şu komutu kullanarak değişiklikleri kaydedin:

DISM / unmount-wim / Mount'dir: D: \\ Mount / commit
  23. Wim görüntüsünün bağlantısını kestikten sonra kalmış olabilecek dosyaları ve klasörleri şu komutu kullanarak kaldırın:
  24. Dosya değiştirin install.wim D kullanarak, kurulum ISO dosyası klasör \\ kaynaklardan: \\ mwim \\ install.wim dosya
  25. Temp, SP1, mwim ve Mount klasörlerini silin.
DISM ile grafik modunda çalışmak için DISM aracını da kullanabilirsiniz. Bu program, ihtiyacınız olan tüm komutları bir grafik arayüz kullanarak yürütmenizi sağlar. Bununla bir görüntüyü bağlayabilir (wım'i monte edebilir) ve bağlantısını kaldırabilirsiniz (wım'i çıkarabilir), bir dil paketini veya ihtiyacınız olan bir güncellemeyi entegre edebilirsiniz (paket ekle öğesini kullanın).
@OgnitorenKs ustam ya bu seferlik anlatsan bana konuyu.
Ya ben güncelleme istiyorum bekleyemem o zaman.

Son düzenleme:
@enginbey8108
  • Google çeviri ile çevrilmiş sayfayı kopyala yapıştırla buraya atmışsın. Ben sana ne anlatayım. İşlemlerde .msu dosyalarını çıkartıp içindeki .cab dosyasını yükletmenin mantığı yok. Zaten .Msu sessiz kurulum yapıyor. Ayrıca güncellemeleri tek tek belirtmeye gerek yok. Çok ayrıca Dism komutları ile imajı mount etmenin hiç bir mantığı yok. Zaten NTLite çok güzel bir arayüz sunmuş.
  • İmajı NTLite ile aç.
  • NTLite > Kaynaklar bölümünden monte edilmiş sisteme sağ tıkla "bağlama dizinini keşfet" seç klasör ekranı açıldıktan sonra NTLite kapat uyarı verecek umursama. (NTLite kapat, açılan klasörü kapatma)
  • Benim Dism rehberindeki Toolbox dosyasını indir. Toolbox dosyasının içinde Update klasörü var, bütün güncelleştirmeleri oraya at.
  • Sonra Ogni.Dism.Toolbox.bat dosyasını sağ tık yönetici olarak çalıştır.
  • 2 yaz enter'a bas. Senden imaj yolu isteyince "Bağlama dizinini keşfet" bölümünde açılan klasör yolunu kopyala yapıştır yap.
  • Güncelleştirme işlemi bitince komut ekranında yeşil yazıyla bittiğine dair mesaj gelecek.
Artık bana güncelleştirme ile ilgili soru sorma şu anlatımla da yapamıyorsan yapacağım hiçbir şey yok.

Abicim şu adamı bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…