Rehber NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama

Tamam öyle olsun.
Kimse bir şey bilmiyor harbiden kızmaya başladım yani.
@OgnitorenKs ustam nasılsın benim istediğim resim var masaüstü açıldığı zaman arka planda onun gelmesini istiyorum ISO'ya nasıl kaydedebilirim formatdan sonra.Bu resmi istiyorum.

Dosya Ekleri

• windows-backgrounds-nature-for-pc-1920x1200-wallpaper-preview.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleme:

Allah'ım...

Windows\Web klasörü içine göz atın. Aynı isim uzantı da olacak şekilde istediğiniz görseli kullanın. Silinmiyor ve taşınmazsa Unlocker programını kullanın.

@OgnitorenKs ustam senden çok çok özür dilerim bunların parametresini bulamadım yardımcı olur musunuz rica etsem IDM 6.39 ama. Özür dilerim ustam.
@OgnitorenKs burada mısın?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (16).png
    833,3 KB · Görüntüleme: 150
Merhaba öncelikle rehberiniz çok güzel elinize sağlık. Aklıma takılan bir soru var. Şimdi ben güncelleme maddesini yapamadım eğer bu şekilde kaydedip kurulumu yaparsam sonra o eklemem gereken güncellemeleri yapabilir miyim yoksa güncelleme kısmını da mı silmiş oluyoruz yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkür ederim şimdiden.

Güncelleme dosyalarını eklemeniz hazırladığınız dosyayı daha uzun vadede stabil kullanmanızı sağlar. Bu işlemlerden sonra Windows güncellemelerini yapınca belli başlı ayarlar maalesef geri geliyor. Bu işlemi olabildiğince geciktirmek için güncellemelerin yüklenmesini tavsiye ediyorum. Bu geri yüklenen bileşenleri silmek için toolbox içine eklediğim "Güncelleme Sonrası" bölümü ile bileşenleri silebilirsiniz.

Sizin sorunuzun net cevabı, güncellemeler yüklenir herhangi bir sorun yaşamassınız.

Hocam Merhaba Ben Sizin Yaptığınız gibi herşeyi yaptım ve windows 10 1903 sürümüne yaptım gayet hızlı çalışıyor ancak windows search kapattım sizinle beraber fakat tekrar açmak istiyorum nasıl açabilirim?

Merhaba hocam, hizmetlerden Windows Search servisini başlatıp otomatiğe alın. Yada aşağıdaki komut ile search hizmetini açabilirsiniz.

[CODE title="CMD Yönetici olarak çalıştırıp yapıştırın"]sc config WSearch start= auto
net start WSearch[/CODE]

Çok teşekkürler. Sanırım Ntlite'da ufak tefek değişiklikler var bazı ufak şeyleri bulamadım. Güncellemeleri de kapamadım fakat iyi ki kapatmamışım çünkü bu sefer mağaza güncellenemiyor. Windows uptade blocker ile işimi halettim. Oyun performansı olarak da Cs 1.6'da 99.5 civarında fps sabit durmuyordu çok oynaktı oyunun akıcılığı bozuluyordu, şu an 100.5'te gayet keyifli bir halde.
Ram kullanımı olarak ta kullandığım programlar açık defender control kullanırken 2.1 oluyordu, şu an 2.0 ama mağazayı açmadan önce 1.8 görünüyordu.
8.1 akıcılığına geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…