Rehber NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama

Merhaba, rehberinizi izleyerek win10 32 bit lite yapmıştım sorunsuz çalıştı fakat aynı programla resmi sitesinden indirmiş olduğum windows10 64 dosyasını ntlite ile yükleme esnasında desteklenmeyen sürüm uyarısı veriyor işlemlere devam ediyor fakat bileşenler/ bölümünde windows app kısmı görünmüyor herhangi bir çözümü varmı acaba sürüm 21h2_t önceki hatasız olanda aynı microsofttan indirdğim multi 2020 sürümdü
Normal ve yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi?
Merhabalar win10 güncel sürümde desteklenmeyen sürüm hatası veriyor yüklemeyi yapıyor listede sistem windows app kısmı görünmüyor.mıcsofttan daha eski sürüm indirme imkanı varmı acaba?

Dosya Ekleri

• DSC_0021.JPG
    157,5 KB · Görüntüleme: 79
  • DSC_0022.JPG
    167,3 KB · Görüntüleme: 95
  • DSC_0021.JPG
    157,5 KB · Görüntüleme: 63
  • DSC_0022.JPG
    167,3 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Kusura bakmayın yıllar sonra konuyu biraz hortlatıyorum. Güzel yazmışınız uğraşmışınız ellerinize sağlık. Bu kadar bizlere anlatmaya çalışana dek keşke yaptığınız ayarların ''.xml'' dosyasını paylaşsaydınız. 5 saniyede bütün herşeyi halledebilirdik. Siz illa ben uğraştıysam sizde uğraşacaksınız diyorsanız haklısınız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…