Rehber NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama

Hocam tekçe programların yüklenmesi değil, Rehberde gösterdiğiniz hiçbirşey çalışmadı.
Anladım ne demek istediğinizi.
  1. Oluşturduğunuz regedit kaydını NTLite kayıt defteri bölümüne atacaksınız.
  2. Sonra kur.bat ile Programlar klasörünü NTLite bağlama dizini bölümüne atacaksınız.
Bu 2 işlem doğru yapıldığı takdirde bahsettiğim CMD ekranı başlangıçta açılıyor.

Sorunu net anlamak için;
  • Oluşturduğunuz dosyaları buraya kod içeriği olarak yüklermisiniz?
  • kur.bat ve Programlar'ı bağlama dizinin de açılan pencereye attınız mı? Attığınız bölümün dosya yolu görünecek şekilde SS atabilirmisiniz?

kur.bat ve Programlar'ı bağlama dizinin de açılan pencereye attınız mı? Attığınız bölümün dosya yolu görünecek şekilde SS atabilirmisiniz?

Oluşturduğunuz dosyaları buraya kod içeriği olarak yüklermisiniz?
[CODE title="kur.bat"]net session >NUL 2>&1|| powershell Start-Process '%0' -Verb RunAs&& exit /b|| exit /b
reg delete "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" /v "1" /f
"C:\Programlar\sevenzip.exe" /S
"C:\Programlar\telegram.exe" /VERYSILENT /NORESTART
"C:\Programlar\vatsap.exe" --silent
"C:\Programlar\visual c++.exe"/Q /q /norestart /install /quiet
"C:\Programlar\direktiks.exe"
"C:\Programlar\diskort.exe"
"C:\Programlar\msiafterburner.exe" /S

DEL /F /Q /A "C:\kur.bat"
RD /S /Q "C:\Programlar"
exit[/CODE]
[CODE title="kur.reg"]Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"1"="C:\\kur.bat"[/CODE]
@OgnitorenKs Hocam birde şunu fark ettim. NTLite`den çık gir yaptığımız zaman kayıt defteri bölümüne attığımız kayıt şeyleri siliniyor. Ondan olmuş olabilir mi ?

Herhangi bir hata yok direkt çalışması gerekiyor. Ntlite kayıt defteri bölümü kapatma işleminde sisteme entegre ettiği için tekrar açarsanız görünmez.
Neden açılmadığını anlamadım. Akşama doğru bilgisayarda kontrol edip çözüm sunmaya çalışacam hocam.

Hocam yeni imaj indirdim fakat yine olmadı. Herşeyi de doğru yaptığıma eminim. Ama nedense olmuyor.
Hocam, yaptığım denemelerde herhangi bir hata veya açılmama durumuyla karşılaşmadım. Sorunun neden kaynaklandığına dair şu an hiçbir fikrim yok.

Regedit'den eklediğiniz ayarı kontrol edin, kur.bat dosyası var mı?
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

NTLite'da aldığınız hatanın sebepleri;
  • İmaj hasarlı olabilir.
  • Güncelleme eklediyseniz orada hata olabilir.
  • Bağlama dizinini aç dedikten sonra burada yaptığınız işlemlerden sonra bu pencereyi kapatın yoksa Windows gezgini bu alanı kullanacağından NTLite kapatma sırasında hata verebiliyor. Belki bundan kaynaklanıyordur, kapatmadıysanız.
  • Dism++ programını indirin, imajı bir de buradan kontrol edin. Hasar var ise sizi uyaracaktır. Onarma seçeneği sunar, belki sorunu böyle çözebilirsiniz.
Bunlar dışında hataya sebep olan bir şey var ise çözümünü bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox uygulamalarını kaldırıp sadece oyun modunu bırakabileceğimiz bir yöntem var mı?
Ayarlar iç içe olduğu için dediğiniz mümkün olmayabilir. Çünkü Xbox'ı sildiğimizde ilgili bölüm de siliniyor ama silinmesine rağmen ayar orada aktif edilmeyi bekliyorsa regedit üzerinden aktifleştirilebilir. Deneme yapmak lazım. Ayrıca oyun modunun bir faydasını göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizin yaptığınız hazır bir dosya yok mu elinizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…