Rehber NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama

Sistemi hazirladim kurdum kullaniyorum. Her degistigim ayar sifirlaniyor ama. Gerekli bir hizmeti kapattim sanirim. Nasil aktif edebilirim? Oyunun sesini kisiyorum mesela otomatik tekrar eski haline geliyor.

Sistemi hazirladim kurdum kullaniyorum. Her degistigim ayar sifirlaniyor ama. Gerekli bir hizmeti kapattim sanirim. Nasil aktif edebilirim? Oyunun sesini kisiyorum mesela otomatik tekrar eski haline geliyor.
Aşağıdaki onarım seçenekleri ile düzelmezse yeni bir kullanıcı oluşturun. Tam olarak hangi servisleri kapattığınızı bilmediğim için net bir şey söyleyemiyorum.
[CODE title="CMD yönetici olarak açıp bunu yapıştırın."]
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
[/CODE]

Maalesef duzelmedi. Kapatilmasi onerilen her seyi kapattim resimdeki gibi ekstra bir sey kapatmadim. ISO yapip format attim sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef duzelmedi. Kapatilmasi onerilen her seyi kapattim resimdeki gibi ekstra bir sey kapatmadim. ISO yapip format attim sonra.
Hangi sürümü düzenlediniz? Ben bu sistem ayarlarıyla oluşturduğum ISO dosyasını 7 ayrı PC'de test ettim. Hiçbirinde bahsettiğiniz hatayı almadım. İşlem yaptığınız Windows sürümü hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?

Windowsun sitesinde yer alan son surumu kullandim. 21H1 sanirim.
Oyunun sesini kapatiyorum. Oyunu tekrar aciyorum sesi acik bir sekilde geliyor. Boyle bir sorun yoktu simdi basladi. Arastiriyorum hicbir yerde cevap da yok.

Windowsun sitesinde yer alan son surumu kullandim. 21H1 sanirim.
Oyunun sesini kapatiyorum. Oyunu tekrar aciyorum sesi acik bir sekilde geliyor. Boyle bir sorun yoktu simdi basladi. Arastiriyorum hicbir yerde cevap da yok.
Buraya bakınız. Verdiğim linkte Microsoft olası çözümleri sıralamış belirtilen ayarları deneyin.

Malesef cozulmuyor. Eki Görüntüle 1054031
Bu ayari kapattigim icin olabilir mi?
Steps Recort olayı yaptığımız işlemleri adım adım kaydeder.
  1. Bahsettiğiniz bu sorun sadece ses bölümünde mi yaşanıyor?
  2. Bilgisayarınız Masaüstü mü Laptop mı?
  3. Kullandığınız kulaklık veya hoparlörün kendine ait yazılımı var mı? Var ise yüklü mü?
EDIT: Ayrıca Windows + G tuşlarına basın açılan pencereden sesi kapatmayı deneyin. Tabii Xbox bölümünü sildiyseniz herhangi bir ekran açılmayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…