Rehber NTLite ile Windows 10 Setup Düzenleme

@OgnitorenKs, Merhaba. Ben senin dediklerinin hepsini yaptım ve doğru bir şekilde de yaptım, senin dediklerinin hepsi oldu, fakat ben altta dikdörtgen içine aldığım yerleri de editlemek, düzenlemek istiyorum. Bunun için hangi dosyayı değiştirmem gerek, ayrıca bu (NTLite) programla diğer .exe uzantılı programları da düzenleyebilir miyim?

Maalesef yazı içeriğini değiştirmekle ilgili bilgim yok. Çözümünü bulursam yazarım.

Maalesef yazı içeriğini değiştirmekle ilgili bilgim yok. Çözümünü bulursam yazarım.
@OgnitorenKs, Merhaba, ilgin ve alakan için teşekkür ederim, bu yazı içeriği meselesini çözebilirsen, çok büyük bir sorunu çözmüş olacağız, birçok insanın bu konuda sıkıntısı var, bu mesele için zamanını ayırır ve çözersen, benim ve birçok insanın sorununu çözmüş olursun. Bu konuda senden iyi haberler bekliyorum İnş.

Bugün setup alanını inceleme fırsatım oldu.
  1. Setup alanını NTLite ile açtıktan sonra bağlama dizinine gidin.
  2. Sources >tr-TR > w32uires.dll.mui dosyasını Resource Hacker ile açın.
  3. Dialog > 110 : 1055 bölümüne gidin ve düzenleyin.
NOT: Bu değiştirme işlemini test etmedim. İşe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. Siz bu konuda düzenleme yaparsanız geri bildirim vermeyi unutmayın.

Orta bölümde yer alan metini değiştirmeyle ilgili bir çözüm bulamadım. Denk gelirse o konuda da sizi bilgilendiririm. Ancak boş beyaz alanı silip gizlilik sözleşmesinin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Teşekkür ederim yardımın ve ilgin için, elime fırsat geçtiğine deneyip, deneyimlerimi burada aktaracağım.

Buldunuz mu nasıl yapıldığını hocam?

Merhaba, buraya sonucu yazacağımı söylemiştim ama bir süredir internet bulamadığım için yazamadım fakat dediğin yolu izleyerek yaptım, ve sonuçları aktarıyorum;

Sözleşmenin bulunduğu yer dışında her yer değiştirilebiliyor fakat sözleşmenin bulunduğu büyük beyaz kısım değiştirilemiyor. fakat yine de bu kısmı benim için arayıp bulduğun için, ilgin ve alakan için teşekkür ederim.

exe dosyalarını de bu şekilde değiştirerek editleyebilir miyiz? bu konuda yardımcı olabilir misin?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…