Rehber NTLite ile Windows 10 Setup Düzenleme

Merhaba linklerin bozuk olduğunu biliyorum. Ama bir şekilde arka planı bir şekilde değiştirdim. Ama lerup launchbarın nasıl entegre edildiğini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
İmajı mount ettiğiniz dizine dosyaları atmanız gerekiyor. Blog sayfamda dosyalar mevcut.

Linkler çalışmıyor hocam.
Sosyal içerisinde açtığım konuların linklerini iptal ettim. Uzun zamandır paylaşımlarımı burada yapmıyorum. Bağlantılara ulaşmak için blog sayfamı ziyaret edebilirsiniz.

Blog sayfamdaki linkler için söylüyorsanız kontrol ettim sorunsuz bir şekilde görüntüleniyor.

Ustam yeni Windows 11 için NTLite düzenleme rehberi henüz yapmadınız daha önce yapacağınızı açıklamanıza rağmen.

Ustam yeni Windows 11 için NTLite düzenleme rehberi henüz yapmadınız daha önce yapacağınızı açıklamanıza rağmen.
Hocam araya çok şey girdi. Farklı çalışmalar ile uğraşınca zaman kalmadı işin açıkçası. Uzun süre NTLite ile uğraşmayınca da rehberi hazırlamaya bir türlü başlayamadım. Toolbox'ın güncel sürümünü verdikten sonra parçalar halinde rehberler yapmaya çalışacağım.

@OgnitorenKs hocam kurulumdaki 2. Windows logosu nereden değişir fikriniz var mı?

Şimdi yükle yazısının olduğu yerdeki.

Uzun zamandır bu işlemlerle artık uğraşmıyorum. DLL dosyasının içeriğini bakarsanız bulacağınızı düşünüyorum.

Hüseyin abi selam yeni format attım ve senin ognitorenks toolbox ile sistem optimizasyon [Playbook] yapacaktım fakat 11'i tuşladığımda şu hatayı alıyorum yardımcı olabilirsen sevinirim.

Not: Hallettim tamamdır.

Uzun zamandır bu işlemlerle artık uğraşmıyorum. DLL dosyasının içeriğini bakarsanız bulacağınızı düşünüyorum.

Abi tekrar selam şöyle bir sorunum var temiz format attım ardından senin yapmış olduğun ognitorenks toolbox ile sistem optimizasyon [Playbook] uyguladım sadece görev çubuğu kısmında nereye dokunursam dokunayım donuyor geç tepki veriyor bunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2024-10-21_155125369.png
    48,7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Merhaba hocam herhalde maildende yazmıştınız. Windows'un hangi sürümünde playbook işlemini uyguladınız? Kalıbı olduğu gibi mi uyguladınız yoksa özelleştirme yaptınız mı?

Merhaba hocam herhalde maildende yazmıştınız. Windows'un hangi sürümünde playbook işlemini uyguladınız? Kalıbı olduğu gibi mi uyguladınız yoksa özelleştirme yaptınız mı?

Tekrar merhaba mail üzerinden evet yazdım Windows sürümü: Windows 10 Home X64 22H2 19045.5011 kalıbı olduğu gibi uyguladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…