Rehber NTLite ile Windows 10 Setup Düzenleme

Tekrar merhaba mail üzerinden evet yazdım Windows sürümü: Windows 10 Home X64 22H2 19045.5011 kalıbı olduğu gibi uyguladım.
Güncel sürüm ile alakalı bir sorun da olabilir. Tam emin değilim hocam. Başlat menüsünü devre dışı bıraktığımız için olabilir. İsterseniz aşağıdaki uygulamayı indirip başlat menüsünü ve arama özelleğini yeniden aktifleştirin. Openshell uygulamasını silip bir test edin. Ben Windows 10 güncel sürümü indirip playbook uyguladıktan sonra kontrollerimi sağlayacağım.

Openshell uygulamasını sildikten sonra Windows simgesine tıkladığımda bu sefer hiç tepki vermiyor. Belirttiğiniz uygulamayı indirip test edeceğim şimdi.

Openshell uygulamasını sildikten sonra Windows simgesine tıkladığımda bu sefer hiç tepki vermiyor. Belirttiğiniz uygulamayı indirip test edeceğim şimdi.
Tepki vermemesi normaldir hocam. Dediğim gibi playbook kalıbında varsayılan olarak arama özelliği ve başlat menüsü devre dışı bırakılır. Size linkini verdiğim uygulama ile bunları yeniden aktifleştirebilirsiniz. Ayarları uyguladıktan sonra sistemi yeniden başlatmanız yeterli olacaktır.

Dediklerinizi yaptıktan sonra sorun çözüldü teşekkürler.

Bu Windows kurulum esnasında müzik ekleme imkanı olur mu zira bu esnada beklerken müzik hoş olurdu şimdi hep kafamda bu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…