Kratos Father Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 303 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #1 AJFA dedi: Yaklaşık 20-25 gündür 20H2 sürümünü kullanıyorum. UUP dump'dan edinmiştim kurulum medyasını. Herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Konuyla alakasız düzenleme: Bir de sürüm fark etmeksizin NTLite ile düzenlenmiş Windows kullanınca tadından yenmiyor. Genişletmek için tıkla... NTLite nedir?
AJFA dedi: Yaklaşık 20-25 gündür 20H2 sürümünü kullanıyorum. UUP dump'dan edinmiştim kurulum medyasını. Herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Konuyla alakasız düzenleme: Bir de sürüm fark etmeksizin NTLite ile düzenlenmiş Windows kullanınca tadından yenmiyor. Genişletmek için tıkla... NTLite nedir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 19 Eylül 2020 #2 Windows sürümleri üzerinde ekleme/çıkarma yapılmasını mümkün kılan bir araçtır. İleri düzey bilgisi olmayan kullanıcılara önermem.
Windows sürümleri üzerinde ekleme/çıkarma yapılmasını mümkün kılan bir araçtır. İleri düzey bilgisi olmayan kullanıcılara önermem.