Bilgisayarımda Windows 10 superlight ghost spectre kullanıyorum, fakat Intel driverlarını indiremiyorum hata veriyor bende NTLite'dan kendi ISO dosyamı yapıp bilgisayara kuracaktım fakat düzenliyeceğim ISO dosyasını indirirken "[112]there is not enough space in disk" diye bir hata veriyor izlediğim videoda da adam aynı şeyi yapıyor fakat onda herhangi bir hata olmuyor. Flash belleğe format atıp tekrardan denedim fakat yine işe yaramadı. İnternete yazdığımda ise NTLite ile ilgili bir video ya da bir yazı çıkmıyor.
Bunları şu an kullandığım işletim sistemime Intel driver indiremediğim için yazıyorum. Eğer nasıl indirebileceğimi bilen varsa onu da söyleyebilir. Technopat'ın videosu işime yaramadı.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
www.technopat.net
Donanım kimliği paylaşın yardımcı olalım. Ne gerek var NTLite'ye? Ayrıca @OgnitorenKs hocamın yaptığı lite sürümü kullanabilirsiniz.