NTLite yazılımı nasıl kullanılır?

Hocam konu dışı ama sormak istedim. Ubuntu tabanlı işletim sistemi kodlamayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Ama bu konu hakkında gram bilgim yok .

Hocam konu dışı ama sormak istedim. Ubuntu tabanlı işletim sistemi kodlamayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Ama bu konu hakkında gram bilgim yok
Sen bilirsin Ubuntu tabanlı birçok dağıtım mevcut fakat kendini geliştirmek açısından güzel olabilir. Ek yazılımlar falan da ekleyip kendin yazarsan güzel bir proje olabilir.

Sen bilirsin Ubuntu tabanlı birçok dağıtım mevcut fakat kendini geliştirmek açısından güzel olabilir. Ek yazılımlar falan da ekleyip kendin yazarsan güzel bir proje olabilir.
Teşekkürler . Ek yazılım olarak basit Hesap Makinesi vb. ekleyebilirim. Tekrardan teşekkürler .

Windows 10 Pro 2004 V19041.264 Maksimum Performans Türkçe. Bu linkteki ISO Windows'taki gereksiz bileşen ve programların kaldırılmış hali mi?

Regedit ve güncellemede karıştırıyorum. Arkadaşlarım programda Akil abi ben temiz olarak yapmak istiyorum modifiyeyi. Emek harcamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Riskli. Hazırlayan kişi içerisinde hangi düzenlemeler yaptı detaylıca incelemeden bilmiyoruz. Belki temiz olabilir fakat kötü amaçla hazırlanmış böyle modifiye sistem duydum, biliyorum.
Riski anlıyorum ama forjest üstadımız yıllardır bu iş içinde ve katılımsız programlarını da şüphe etmeden kullanıyoruz. Laf söylettiremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…