NTLite Yazılımı Nasıl Kullanılır?

Daha fazla  
Herkese merhabalar. Elimde orijinal Windows imajı var. Bildiğim kadarıyla bu yazılımla Windows imajına program, driver entegre etmek mümkün. Öğretecek birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölümlerde nasıl ayar yapabilirim arkadaşlar programda.
Mysterio bey siz biliyor musunuz? Team'dan öğretseniz rica etsem.

Dosya Ekleri

• engin2.png
    30,1 KB · Görüntüleme: 179
Bölümlerde nasıl ayar yapabilirim arkadaşlar programda
Mysterio bey siz biliyor musunuz Team'dan öğretseniz rica etsem

Yukarıda paylaştığım video tüm detayları gösteriyor diye biliyorum, lakin kendim izleyerek tam kendime göre bir Windows düzenlemesi yaptım ve 4 GB'lık ISO boyutunu 2.60GB'a kadar düşürdüm Maalesef teamviewer ile bağlanarak yardımcı olmak istedim fakat yurtda kaldığımdan ve yurt internetinden dolayı fazla ping ile işlem yapamam.

Yok göstermiyor Mysterio bey yardımcı olsanız, Team'dan ben de öğrenmek istiyorum. Windows 10 yapacaktım.
Güncelleme kısmında takıldım Akıl bey.
Hangi güncellemeleri indirmem gerek Akıl bey?

Yok göstermiyor mysterio bey yardımcı olsanız Team'dan bende öğrenmek istiyorum Windows 10 yapacaktım.
Güncelleme kısmında takıldım akıl bey.
Hangi güncellemeleri indirmem gerek akıl bey.

Güncelleme kısmına karışmayın bence sadece başlangıçta gelen temalar, fontlar, Windows apps ve yazıcı Driver'i (kullanmıyorsanız) falan kaldırın, güncellemeleri Windows Update ile otomatık yapın.

O bölümleri bulamadım Mysterio .NET Framework etkinleştirmek istiyorum.
Sonra formlarda paylaşmak istiyorum bu seferlik yardım etseniz Mysterio bey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…