Ntoskrnl.exe hatası nasıl çözülür?

Ali582

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Birkaç gün önce bilgisayarım mavi ekran vermeye başladı. Ben de o anlık bir problem olduğunu düşündüm ve takmadım. Fakat aradan birkaç gün geçtikten sonra mavi ekran vermeye devam etti ben de internetten baktım sorun neyle ilgili diye bana ntoskrnl.exe dosyasını gösterdi. Ayrıca sürekli mavi ekran vermiyor çoğu zaman bilgisayar donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Bilgisayarı zorla kapatmam gerekiyor. Bilgisayardan aşırı anlayan birisi değilim sorunun neden kaynaklandığını ve sorunun çözümünü detaylı ve basit şekilde açıklar mısınız?
Şimdiden teşekkür ederim.

Ekran kartım: AMD Radeon 7800XT.
İşlemcim: AMD Ryzen 5 7600.
RAM: Kingston 2x16 DDR5 5600MHz.
SSD: WD Blue SN5000 1TB.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ali582

Dosyayı erişime açın.

@Ali582 Önce BIOS güncelleyin. Sürücüler güncel değilse onları da güncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürücülerden sadece chipset, LAN ve ses sürücülerini güncelleyin. Diğerleri gereksiz.

Sorun devam ederse arama kutusuna "Windows özelliklerini aç veya kapat" yazıp açın ve görseldeki Hyper-V kutucuğu işaretliyse işareti kaldırıp deneyin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…