ntoskrnl.exe hatası

Minidump dosyası öyle söylemiyor. Biraz daha dikkatli bakın, minidump dosyalarınızda böyle bir uygulama görünüyor. Afterburner ile ilgili dediğimi de yapın.

Afterburner'i sildim şu anda ancak Gigabyte On-Off Charger programını bulamadım.

Tamam. Telefonunuzu bilgisayardan şarj ederken çıkan bir özellik de olabilir fakat ayrı olarak da görünmeli. Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni dosyaları atarsınız.

Yine bellek hatası görünüyor. Ve yine On-Off Charger mevcut.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. Ayrıca belleklerinizin modelleri nedir, kit halinde mi aldınız?

Yine bellek hatası görünüyor. Ve yine On-Off Charger mevcut.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. Ayrıca belleklerinizin modelleri nedir, kit halinde mi aldınız?
GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 2 adet şu ramden mevcut.

İki tane var da, kit olarak mı aldınız yoksa önce birini sonra diğerini mi aldınız?
Ripjaws modellerinde kit olarak alınmayınca çip farklılığı olabiliyordu sanırım. Minidump dosyasında görünmese de yine de GPU sürücünüzü değişmenizi öneriyorum. Minidump dosyasında görülmemesine rağmen GPU sürücüsü ve BIOS güncelleyerek ntoskrnl.exe mavi hatalarından kurtulmuşluğum var. Çünkü çekirdeğin gerçekten çökmesi uzak bir ihtimal.

Dosyalarınıza tekrar baktım, bariz bellek hatası görünüyor. Memtest hata bulmamış olabilir fakat bu RAM'lerde sorun olmadığı anlamına gelmez.

Bellekleri çıkarın, sarı kısımlarını silgi ile temizleyin. Sonra anakarta düzgünce oturtun. Yine mavi ekran alırsanız dosyaları atarsınız, sorununuz çözülürse de belirtmeyi unutmayın. Fakat çözülmezse büyük ihtimalle belleklerin değişmesi gerekecek.

Dediğiniz gibi bellekleri çıkartıp uç kısımlarını silgi ile silip geri yerine takmıştım fakat olayı sonuçlandıramamıştım. En kısa süre zarfında bilgisayarı aldığım yere geri gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…