Çözüldü ntoskrnl.exe yüksek CPU kullanımı

• Konuyu başlatan Quby
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.321
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Quby

Kilopat
Daha fazla  
İşlemci
i5 6500
Merhabalar öncelikle. Benim sorunum System'in yüksek CPU kullanması. İnternette araştırdım ve Windows'un kendi forumunda ki şeyleri dahi denedim ama çözüme ulaşamadım. Detaylarına gittiğimde ise ntoskrnl.exe adlı bir program olduğunu öğreniyorum. Bunun çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 326
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    16,7 KB · Görüntüleme: 322
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet Windows ve sürücülerim güncel.

Kulaklığımı USB ile bağlıyordum fakat ne olduysa aparat takılıyken az ses verdiğini fark ettim ve jak girişine taktım. Yaklaşık 2 hafta falan oldu bu şekilde kullanmaya başlayılı. Ve galiba sorunda bu süredir var.
Çıkartıp deneyebilirsen belki anlayabilirsin.
Merhabalar öncelikle. Benim sorunum System'in yüksek CPU kullanması. İnternette araştırdım ve Windows'un kendi forumunda ki şeyleri dahi denedim ama çözüme ulaşamadım. Detaylarına gittiğimde ise ntoskrnl.exe adlı bir program olduğunu öğreniyorum. Bunun çözümü nedir?
Bilgisayar üzerinde jak girişinde bir cihaz mevcut mu? Ses girişinde.

Sürücülerinizi güncellemeyi denediniz mi?
Bilgisayar üzerinde jak girişinde bir cihaz mevcut mu? Ses girişinde.
Kulaklığımı USB ile bağlıyordum fakat ne olduysa aparat takılıyken az ses verdiğini fark ettim ve jak girişine taktım. Yaklaşık 2 hafta falan oldu bu şekilde kullanmaya başlayılı. Ve galiba sorunda bu süredir var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çıkartıp deneyebilirsen belki anlayabilirsin.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı