Gaming notebook alacağım ama ekran farkı olduğunu gördüm. Aynı serinin iki farklı ekran türü var. Çok bır şey fark eder mi? NTCS ne? İnternette var ancak bu yüzdeleri neyi ifade ediyor? Farklılıklar neler? (ASUS GL553VE)
NTSC bir renk kodlama sistemidir. Belirtilen yüzdeler ise, yansıma oranıdır. Yani önlenebilen parlamanın yüzdesi.
Satın alırken bunun farkını anlayabileceğiniz bir seçeneğin olacağını düşünmüyorum.
Şansınıza kalmış.
NTSC bir renk kodlama sistemidir. Belirtilen yüzdeler ise, yansıma oranıdır. Yani önlenebilen parlamanın yüzdesi.
Satın alırken bunun farkını anlayabileceğiniz bir seçeneğin olacağını düşünmüyorum.
Şansınıza kalmış.
Şansınıza kalmış.
Bu notebookun 3 farklı modeli var en alt modelinde %45 ntcs olan panel var fiyatı 4.500₺ civarı bir üst modelinde alt modele ek 8GB ram daha fazla fiyatı 5.400₺ civarı bu en son modelde böyle bı şey belirtilmemiş ama fiyat farkından dolayı bunda %72 ntcs panel vardır diye biliyorum .
Peki bu fark çok fark ediyor mu yan yana anne kadar fark eder ???