Nüfus müdürlüğü randevusuna erken gidilebilir mi?

Yanlış hatırlamıyorsam Randevu saatinden en fazla 30 dakika veya 1 saat önce sıra alabiliyordun. Sıran gelince direkt girersin. Zaten randevu saatine kadar o sıra anca geçiyor.

Ben oraya randevusuz gittim. Randevu alınmalı dediler. Hemen telefon üzerinden yarım saat sonraya mı ne randevu alıp aşağı kattan sıra aldım. Üst kata çıktım. Odada insanlar vardı, bekledim. Sonra sıra numarasını söylediler girdim. Erken gidip sıra alsanız da fark etmez yani bu senaryoma göre.

Evet abi.

Yanlış hatırlamıyorsam randevu saatinden en fazla 30 dakika veya 1 saat önce sıra alabiliyordun. Sıran gelince direkt girersin. Zaten randevu saatine kadar o sıra anca geçiyor.

Aynen öyle hocam en erken 30 dakika önce alınabiliyormuş erken gitmenin anlamı yok.

Ben oraya randevusuz gittim. Randevu alınmalı dediler. Hemen telefon üzerinden yarım saat sonraya mı ne randevu alıp aşağı kattan sıra aldım. Üst kata çıktım. Odada insanlar vardı, bekledim. Sonra sıra numarasını söylediler girdim. Erken gidip sıra alsanız da fark etmez yani bu senaryoma göre.

Yoğun olmayan bir vakit veya yere denk gelmişsin. Nüfus Müdürlüklerinde iğne atsan yere düşmez Ankara Merkezde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı