Nükleer savaş kapıda mı?

Bence Nükleer savaş için daha zaman var. Bu şu demek olmuyor ki olmiyacak. Ancak şuan ilk önce küresel çapta ağır savaşlar yaşanacak. Her zamankinden daha uzun daha kanlı. İşin sonunda ise nokta konulması için nükleer'e başvurulacak. Benim tahiminim bu yönde.

Toprak ele geçirmek için yapmazlar. Kimse ele geçirmek istediği toprağı ya da halkı kitle imha silahları kullanarak yok etmek istemez. Ama ileride farklı amaçlar için kullanılma şansı var. Kullanılırsa o zaman yandık.

Nükleer kullanacak kadar aptal yok dünyada, herkes o tuşa bir kere bastın mı geri dönüşün olmayacağını biliyor. Nükleer dışı bir savaşın da çıkacağını sanmıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoya bakmanı tavsiye ederim.

Gündemde nükleer savaş çıkması söz konusu deniyor sizce doğru mu? Bir sivil olarak hazırlık yapmak gerekir mi?
Bana kalırsa ilerleyen dönemlerde, hatta şimdi bile yapay zeka üzerine doğuk savaş var. Üstüne israilin ortadoğu üzerine uyguladığı baskıdan kaynaklı bana kalırsa elimizde kirbitle benzin üstünde yürüyoruz. Fakat malesef yapabileceğimiz pek bir şey yok (napolyon edit) (dünyayı 7 aile yönetiyör yeğennnn)

Bencede öyle, nükleer sadece göz korkutmak içindir.
Nükleer çıkmaz fakat soğuk savaş yada orta doğu ile batı arasında olacak bir savaşın içine rusya amerika girerse savaş kapıyı tıklatır

Kısaca ya gazi olacağız, ya tarih olacağız (en kötü seneryoda)

En kötü senaryoda tarih bile olamayabiliriz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…