R raymond1923 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #1 Geçenlerde TikTok'ta kaydırırken çok havalı bir duvar kâğıdı gördüm nasıl yapıldığını araştırınca “nugget” diye bir uygulama ile yapıldığını gördüm. Daha önce kullanan var mı? Güvenilir midir? Yöntem: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Geçenlerde TikTok'ta kaydırırken çok havalı bir duvar kâğıdı gördüm nasıl yapıldığını araştırınca “nugget” diye bir uygulama ile yapıldığını gördüm. Daha önce kullanan var mı? Güvenilir midir? Yöntem: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.965 Makaleler 18 Çözümler 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #2 Güvenli hocam. Açık kaynaklı ve çokça olumlu tepki almış gibi duruyor.
R raymond1923 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #3 Maomao dedi: Güvenli hocam. Açık kaynaklı ve çokça olumlu tepki almış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle gördüm fakat birkaç kötü yorum görünce içime kurt düştü.
Maomao dedi: Güvenli hocam. Açık kaynaklı ve çokça olumlu tepki almış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle gördüm fakat birkaç kötü yorum görünce içime kurt düştü.