erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 577 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ekim 2024 #1 Merhaba, iOS cihazıma IPA için böyle bir yöntem buldum telefonu EU bölgesinde gösterip IPA dosyalarını yükleyebiliyoruz güvenli gibi geldi yapılır mı? Cihaz: iPhone SE 2020 garantisi yok. Yöntem: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2024
Merhaba, iOS cihazıma IPA için böyle bir yöntem buldum telefonu EU bölgesinde gösterip IPA dosyalarını yükleyebiliyoruz güvenli gibi geldi yapılır mı? Cihaz: iPhone SE 2020 garantisi yok. Yöntem: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B basarsaccioglu Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #2 program işletim sistemindeki bir açığı kullanıyor, nasıl güvenli olabilir?