Çözüldü Nuitka Python ve klasör birleştirme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Merhabalar, başlıktan tam olarak anlamamış olabilirsiniz. Ancak istediğim şey şu: Benim şu anda örnek veriyorum; bir adet "anti.py" diye bir Python dosyam olsun. Bu Python dosyasını açtığımda ekrana rastgele ASCII yazıları yazdıracak. Ancak bu ASCII TXT'leri "logolar" klasörünün içinde yer alıyor. Nuitka kullanarak "anti.py" ile "logolar" klasörünü tek bir .exe haline getirmek mümkün mü? Bu forumda bulunan bir Nuitka rehberine göz attım, ancak orada klasörlerden bahsedilmemişti.

Çözüm
Bu forumda bulunan bir Nuitka rehberine göz attım, ancak orada klasörlerden bahsedilmemişti.
Emin misiniz?

Bu forumda bulunan bir Nuitka rehberine göz attım, ancak orada klasörlerden bahsedilmemişti.
Emin misiniz?

Çözüm
Aa, data-files'i fark etmemişim arkadaş orada message.txt yazınca bende sadece dosya birleştirebiliyor sanmıştım kusura bakmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…