NNGPT
Hectopat
Daha fazla
Servis olarak gözüktüğünden yapamaz.Sağ tıkladığında ayrıntılara git seçeneği mevcut mu?
Hayır Bir şey bulamadıMalwarebytes'in bulacağını düşünüyorum, virüse benziyor.
![]()
Free Antivirus 2025 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install
Download free antivirus: easy install for all devices. Remove unwanted malware like viruses, ransomware, spyware & more.www.malwarebytes.com
Hayır bir şey bulamadı.
ikiside bir şey bulamadıİlginç, bence temiz kurulum yapın. İsterseniz AdwCleaner ile deneyin, bir sonuç çıkacağını sanmıyorum ama. Kaspersky ile tam tarama yapmakta sorunu çözebilir, sanırım ESET kullanıyorsunuz.
![]()
AdwCleaner 2025 - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.www.malwarebytes.com
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
EvetSağ tıkladığında ayrıntılara git seçeneği mevcut mu?
İkisi de bir şey bulamadı.
Evet.
Evet kullanıyorumTemiz kurulum yapın, hala o virüsle kullanıyor musunuz?
Evet kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.