HaktanMurat Centipat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Nulls Brawl'da nasıl hesap açacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Colette s Wife Yoctopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Yer Adana/Seyhan 24 Temmuz 2023 #2 HaktanMurat dedi: Nulls Brawl'da nasıl hesap açacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı ayarlardan sıfırla. Ve girdiğinde yeni hesabını açıp farklı bir Eposta ile nulls a bağlan.
HaktanMurat dedi: Nulls Brawl'da nasıl hesap açacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı ayarlardan sıfırla. Ve girdiğinde yeni hesabını açıp farklı bir Eposta ile nulls a bağlan.
HaktanMurat Centipat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 Colette s Wife dedi: Uygulamayı ayarlardan sıfırla. Ve girdiğinde yeni hesabını açıp farklı bir Eposta ile nulls a bağlan. Genişletmek için tıkla... Şuan ki hesabim gitcekmi?
Colette s Wife dedi: Uygulamayı ayarlardan sıfırla. Ve girdiğinde yeni hesabını açıp farklı bir Eposta ile nulls a bağlan. Genişletmek için tıkla... Şuan ki hesabim gitcekmi?
Colette s Wife Yoctopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Yer Adana/Seyhan 24 Temmuz 2023 #4 HaktanMurat dedi: Şuan ki hesabim gitcekmi? Genişletmek için tıkla... Eğer nulls hesabını bir e posta ile ilişkilendirirsen olmaz. Üç çizgiye tıklayıp "Nulls bilmeme" yazan yere tıkla. O seni yönlendirir.
HaktanMurat dedi: Şuan ki hesabim gitcekmi? Genişletmek için tıkla... Eğer nulls hesabını bir e posta ile ilişkilendirirsen olmaz. Üç çizgiye tıklayıp "Nulls bilmeme" yazan yere tıkla. O seni yönlendirir.