O Orhan Demirel Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Merhaba; Gamepower Ogre RGB klavye kullanıyorum. Sağ alttaki enter tuşuna basınca ESC gibi çalışıyor. Bu neden olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba; Gamepower Ogre RGB klavye kullanıyorum. Sağ alttaki enter tuşuna basınca ESC gibi çalışıyor. Bu neden olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
O Orhan Demirel Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #2 Klavye programından kaynaklanıyormuş. Kaldırınca düzeldi.
Solarex Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #3 Orhan Demirel dedi: Klavye programından kaynaklanıyormuş. Kaldırınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum şu an ve programı kaldırmama rağmen düzelmiyor acaba bir çözüm öneriniz var mı?
Orhan Demirel dedi: Klavye programından kaynaklanıyormuş. Kaldırınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum şu an ve programı kaldırmama rağmen düzelmiyor acaba bir çözüm öneriniz var mı?