Solarex Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #1 Merhaba; Gamepower Ogre RGB klavye kullanıyorum. Sağ alttaki enter tuşuna basınca ESC gibi çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba; Gamepower Ogre RGB klavye kullanıyorum. Sağ alttaki enter tuşuna basınca ESC gibi çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim?
russianbear Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #2 Solarex dedi: Merhaba; Gamepower Ogre RGB klavye kullanıyorum. Sağ alttaki enter tuşuna basınca ESC gibi çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Klavyenizin yazılımı varsa oradan çözebilirsiniz büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
Solarex dedi: Merhaba; Gamepower Ogre RGB klavye kullanıyorum. Sağ alttaki enter tuşuna basınca ESC gibi çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Klavyenizin yazılımı varsa oradan çözebilirsiniz büyük ihtimal.
KS KS Solarex Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #3 Uygulaması var ama herhangi bir değişiklik yapamıyorum. Artı 0 Eksi
russianbear Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #4 Sol alttaki restore default tuşuna basıp tekrar deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Solarex Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #5 Denedim maalesef olmuyor. Artı 0 Eksi