c137exe Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 206 2 Eylül 2021 #1 Bip, WhatsApp ve diğer yerlere yeni numaram gider mi? Gitmesini istemiyorum. WhatsApp'ı silmek zorunda mıyım?
Bip, WhatsApp ve diğer yerlere yeni numaram gider mi? Gitmesini istemiyorum. WhatsApp'ı silmek zorunda mıyım?
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Eylül 2021 #2 WhatsApp'dan numaramı değiştir deyin.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.593 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #3 c137exe dedi: Bip, WhatsApp ve diğer yerlere yeni numaram gider mi? Gitmesini istemiyorum. WhatsApp'ı silmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... WhatsApp kayıtlı olan herkese yeni numaranızı gösterir. O yüzden önce WhatsApp'ı silin ama Drive ile yedeğini alın.
c137exe dedi: Bip, WhatsApp ve diğer yerlere yeni numaram gider mi? Gitmesini istemiyorum. WhatsApp'ı silmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... WhatsApp kayıtlı olan herkese yeni numaranızı gösterir. O yüzden önce WhatsApp'ı silin ama Drive ile yedeğini alın.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 2 Eylül 2021 #4 WhatsApp'da konuşma olan kişilere gidiyor konuştuğun kişilerin mesajını silersen gitmeyebilir.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.593 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #5 beyemirs dedi: WhatsApp'dan numaramı değiştir deyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparsa herkese numarası gider.
beyemirs dedi: WhatsApp'dan numaramı değiştir deyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparsa herkese numarası gider.
R Rogg15 Picopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #6 Bildiğim kadarı ile WhatsApp’tan “x kişisi numarasını x şeklinde değiştirdi” gibi bir mesaj geliyor sohbete.
Bildiğim kadarı ile WhatsApp’tan “x kişisi numarasını x şeklinde değiştirdi” gibi bir mesaj geliyor sohbete.
c137exe Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 206 2 Eylül 2021 #7 Umut Nas dedi: WhatsApp kayıtlı olan herkese yeni numaranızı gösterir. O yüzden önce WhatsApp'ı silin ama Drive ile yedeğini. Genişletmek için tıkla... Önemli hiçbir mesaj yok aslında hep boş muhabbet ediyoruz arkadaşlarla. Drive yedegini almamam problem çıkartır mı?
Umut Nas dedi: WhatsApp kayıtlı olan herkese yeni numaranızı gösterir. O yüzden önce WhatsApp'ı silin ama Drive ile yedeğini. Genişletmek için tıkla... Önemli hiçbir mesaj yok aslında hep boş muhabbet ediyoruz arkadaşlarla. Drive yedegini almamam problem çıkartır mı?
M MrCoffee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.422 Çözümler 1 Yer Big Bang, Sombrero Gökadası, M104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2021 #8 c137exe dedi: Bip, WhatsApp ve diğer yerlere yeni numaram gider mi? Gitmesini istemiyorum. WhatsApp'ı silmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer numaranıza bakarsa yeni numaranız gözükür muhtemelen. c137exe dedi: Önemli hiçbir mesaj yok aslında hep boş muhabbet ediyoruz arkadaşlarla. Drive yedegini almamam problem çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, çıkarmaz.
c137exe dedi: Bip, WhatsApp ve diğer yerlere yeni numaram gider mi? Gitmesini istemiyorum. WhatsApp'ı silmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer numaranıza bakarsa yeni numaranız gözükür muhtemelen. c137exe dedi: Önemli hiçbir mesaj yok aslında hep boş muhabbet ediyoruz arkadaşlarla. Drive yedegini almamam problem çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, çıkarmaz.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.593 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #9 c137exe dedi: Drive yedegini almamam problem çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yaratmaz önemli mesajlar vardır diye yedeği alın dedim.
c137exe dedi: Drive yedegini almamam problem çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yaratmaz önemli mesajlar vardır diye yedeği alın dedim.