Numara değiştirmeden önce neler yapılmalı?

Executioner

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Numaramı değiştirmek istiyorum ama değiştirmeden önce bankacılık uygulamaları ve diğer uygulamalar açısından ne yapmam gerekir?

Bir de WhatsApp'ta kayıtlı olduklarıma ve içinde bulunduğum gruplara bildirim gitmesin istiyorum, ne yapmam lazım?

Bu arada ben yeni bir hat açtırmayacağım, mevuct paketim ve taahhüt üzerinden devam edeceğim sadece numara değişikliği talebinde bulunacağım

Son düzenleme:

Uygulamalarınızı geçici olarak başka numarayaya kaydedin WhatsApp için SE numara değiştirme ayarı var WhatsApp'ın hesap ayarların da bildirim gitmesini istemiyorsan gruptan çıkıp grup linkini adminden istersin bundan önce onunla konuşmalısın.

Bütün bankaların desteğinden numaranızı değiştireceksiniz. Ama bunu numarayı değiştirdikten sonra yapmanız gerek.

Hocam grupların çoğu pasif durumda mesela X numarasını y olarak değiştirdi diye mesajlar görüyorum otomatik gelen bunu kapatmanın bir ayarı yok mu?

Ho.

Bütün bankaların desteğinden numaranızı değiştireceksiniz. Ama bunu numarayı değiştirdikten sonra yapmanız gerek.

Yalnız hocamm şöyle bir sıkıntı var bazı uygulamalar tel no değiştirmek için eski numaraya SMS atıyor.

Ho.

Yalnız hocamm şöyle bir sıkıntı var bazı uygulamalar tel no değiştirmek için eski numaraya SMS atıyor.
Evet hocam haklısınız.

Ama benim dediğim SMS değil direkt çağrı hattından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…