munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #11 P_irana dedi: Sonuçta ödemelerde SMS geliyor kod onun için diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam önce sizin kredi kartınızı çalması gerek onun için.
P_irana dedi: Sonuçta ödemelerde SMS geliyor kod onun için diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam önce sizin kredi kartınızı çalması gerek onun için.
P_irana Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 253 Çözümler 5 3 Şubat 2025 #12 Priviyet Putin dedi: Hocam zaten adam sizin kredi karti bilgilerinizi bilmeden nasıl harcama yapacak sizin adiniza, banka konusunda problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Örnek olarak Papara'ya bir SMS bir de T.C. ile giriş yapılabiliniyor.
Priviyet Putin dedi: Hocam zaten adam sizin kredi karti bilgilerinizi bilmeden nasıl harcama yapacak sizin adiniza, banka konusunda problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Örnek olarak Papara'ya bir SMS bir de T.C. ile giriş yapılabiliniyor.
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.712 Çözümler 11 3 Şubat 2025 #13 P_irana dedi: Örnek olarak Papara'ya bir SMS bir de T.C. İle giriş yapılabiliniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onun icin de Papara'ya girerken kullandiginiz 6 haneli pin kodunu bilmesi lazim !!!
P_irana dedi: Örnek olarak Papara'ya bir SMS bir de T.C. İle giriş yapılabiliniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onun icin de Papara'ya girerken kullandiginiz 6 haneli pin kodunu bilmesi lazim !!!
P_irana Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 253 Çözümler 5 5 Şubat 2025 #14 Priviyet Putin dedi: Hocam onun icin de Papara'ya girerken kullandiginiz 6 haneli pin kodunu bilmesi lazim !!! Genişletmek için tıkla... Şİfremi unuttum yaparsa
Priviyet Putin dedi: Hocam onun icin de Papara'ya girerken kullandiginiz 6 haneli pin kodunu bilmesi lazim !!! Genişletmek için tıkla... Şİfremi unuttum yaparsa