Tamam hattım amcamın üzerine ben online uzerinden hat siparisi verdigimde kendi bilgilerimi girdim hattı alıcağım zaman amcamın kimliğini versem sorun çözülüyor mu?
Bence problem olur. Siz kendi isminizi verdiğiniz için hat o isme sahip kişinin gibi gelir diye hatırlıyorum. Geldiğinde bir problem olursa tekrarlarsınız zaten.
Bence problem olur. Siz kendi isminizi verdiğiniz için hat o isme sahip kişinin gibi gelir diye hatırlıyorum. Geldiğinde bir problem olursa tekrarlarsınız zaten.
Kullandığım hattın sahibi oturduğum yerden uzağa taşındı, sizce numara taşıma için Vodafone'a başvursam (Turkcell kullanıyorum) hat sahibini isterler mi (Online'ya da şubeden başvurma ile)?
Babama araba aldıracaktım ona Noter üzerinden vekalet verdim arayada hat değişimi vb. gibi şeyler içinde vekalet verdim. Vekalet ile TT bayisine gitti babam oradaki personel vekalet işlemlerinin artık sadece ana şubelerden olabileceğini söyledi, oradan da ana şubeye gittiler oradaki personelde vekaletname kontrol işlemlerinin 1 haftaya yakın sürdüğünü söyledi bizde lanet olsun deyip vazgeçtik hocam devir işleminden.