Çözüldü Numara taşıma nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
İsminin bu olduğundan emin değilim. Taahhüdüm bitmeye yakın yeni hat özel indirimi için sağlayıcı değiştireceğim. Nasıl yapabilirim? Hat değiştirmek istemiyorum.

Çözüm
Değiştirmek istediğiniz operatöre gidince onlar işlemleri başlatıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün içinde numara taşıma işlemi tamamlanıyor zaten bilgilendirici SMS falan geliyor. Yalnız eski operatördeki borcunuzu kapattığınızdan emin olun.
Yeni geçeceğiniz operatörün destek hattı telefonunu arayarak direkt geçiş işlemlerini başlatabiliyorsunuz. Tavsiyem taahhüt süreniz bitmeye 1-2 gün kala bu işi yapmanız.
Değiştirmek istediğiniz operatöre gidince onlar işlemleri başlatıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün içinde numara taşıma işlemi tamamlanıyor zaten bilgilendirici SMS falan geliyor. Yalnız eski operatördeki borcunuzu kapattığınızdan emin olun.
Teşekkür ederim.

Numara taşıdığımda yeni hat çıkmıyor değil mi hala anlamadım ben Turk Telekom sitesine baktığımda numara taşımada "hattınızı adresinize getirelim" diyor.

Numara taşıdığımda yeni hat çıkmıyor değil mi hala anlamadım ben Turk Telekom sitesine baktığımda numara taşımada "hattınızı adresinize getirelim" diyor.

SIM kart gönderiyorlar. Operatör değiştiği için doğal olarak SIM kartınız da değişiyor ama telefon numaranız aynı kalıyor.

Teşekkür ederim.

Yeni hat gönderecekler, hattınızı değiştireceksiniz. SİM kartınız her türlü değişecek. Ama numaranız aynı kalacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı