iamironman
Kilopat
Arkadaşlar şu anda aktif olarak Turkcell'den taahhüdüm var ve bitmesine 26 gün kaldı. Ben başka operatöre geçeceğim. Ceza ödememek için ne zaman numara başvurusunda bulunmalıyım?
Türkcell müşteri hizmetlerini arayıp taahütden sonra pakedinin iptal edilmesini talep ettiğini söyle, eğer paketi iptal ederlerse taahüt bittiğinde herhangi bir ceza ödemezsiniz.Arkadaşlar şu anda aktif olarak Turkcell'den taahhüdüm var ve bitmesine 26 gün kaldı. Ben başka operatöre geçeceğim. Ceza ödememek için ne zaman numara başvurusunda bulunmalıyım?
Sesli onay almadan yeni paket yapmıyorlar diye biliyorum, yanlış bilgi vermeyeyim. Paket bitmeden 2 gün önce gitsin yeterli sanırım. Umarım yanlış bilmiyorumdur, kimseyi yanlış yönlendirmek istememTürkcell müşteri hizmetlerini arayıp taahütden sonra pakedinin iptal edilmesini talep ettiğini söyle, eğer paketi iptal ederlerse taahüt bittiğinde herhangi bir ceza ödemezsiniz.
Hocam arkadaş numara taşıyacakmış, yani başka firmaya geçicek. aynı durumu ben yaşadım türktelekomdan türkcell'e geçtim paketi iptal etmediğim için kullanmadığım internete 1500tl ödedim.Sesli onay almadan yeni paket yapmıyorlar diye biliyorum, yanlış bilgi vermeyeyim. Paket bitmeden 2 gün önce gitsin yeterli sanırım. Umarım yanlış bilmiyorumdur, kimseyi yanlış yönlendirmek istemem
Ben de 4 gün önce Turkcell'den Turk Telekom'a geçtim. Paketi falan iptal etmedim ve hiçbir ücret ödemedim. Senin gibi düşünüp Turk Telekom'a bu durumu sordum. Turkcell sesli onay almadan yeni paket yapamaz o yüzden sorun olmaz dedi bana. Taahhütümün de bitmesine 2 gün vardı.Hocam arkadaş numara taşıyacakmış, yani başka firmaya geçicek. aynı durumu ben yaşadım türktelekomdan türkcell'e geçtim paketi iptal etmediğim için kullanmadığım internete 1500tl ödedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.