Numara Taşıma Şartları

aylmz07

Decapat
Merhabalar bundan 4 ay önce numaramı Vodafone'dan Türk Telekom'a taşıdım. 3 ay Türk Telekom'da durduktan donra da Turkcell'e taşıdım. Şu an Vodafone 7 GB 27 TL tarifesine geçiş yapmak istiyorum. Fakat bayii geçiş yapamayacağımı Turkcell'de de 3 ay durmam gerektiğini, aksi takdirde 27 TL'lik kampanyadan yararlanamayacağımı söyledi. Böyle bir şey söz konusu mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır öyle bir durum yok. Sadece yeni hat tahsislerinde 3 ay durma şartı var. İstediğiniz gibi numaranızı taşıyabilirsiniz.

Senin bilgin de yanlış :) Turkcell Kullanıyordum memnun kalmadım Türk Telekom'a geçiş sağladım. Ondan da memnun kalmadım ertesi gün Vodafone geçiş sağladım hiç bir haktan ise mahrum kalmadım.

O zaman siz yanlış biliyorsunuz. Yeni hat tesisi yapıldığı zaman 90 günlük süre dolmadan taşıma işlemi yapılamaz.

Turkcell Kullanıyordum memnun kalmadım Türk Telekom'a geçiş sağladım. Ondan da memnun kalmadım ertesi gün Vodafone geçiş sağladım hiç bir haktan ise mahrum kalmadım. Yazdım farkındaysan 3 gün içerisinde 2 kere hat taşıma işlemi gerçekleştirdim.

Turkcell Kullanıyordum memnun kalmadım Türk Telekom'a geçiş sağladım. Ondan da memnun kalmadım ertesi gün Vodafone geçiş sağladım hiç bir haktan ise mahrum kalmadım. Yazdım farkındaysan 3 gün içerisinde 2 kere hat taşıma işlemi gerçekleştirdim.
Yeni bir numara alıp taşımayı denersiniz 90 sınırı karşınıza çıkacaktır. Numara taşıma işlemi yeni hat tesisi sayılmaz.

Yeni bir numara alıp taşımayı denersiniz 90 sınırı karşınıza çıkacaktır. Numara taşıma işlemi yeni hat tesisi sayılmaz.

Kardeşim senin yazdığın cevap ile konuyu açan kişinin sorduğu soruyla arasında dağlar kadar fark var. Adam yeni hat aldım taşıdım demiyor ki farklı şeyden bashediyor.

Yeni aktif faturalı ya da faturasız hatlarda arkadaşın dediği gibi 90 gün sınırı vardır. Mnt yani şebekeler arası taşımada gün sınırı yoktur.
Merhabalar bundan 4 ay önce numaramı Vodafone'dan Türk Telekom'a taşıdım. 3 ay Türk Telekom'da durduktan donra da Turkcell'e taşıdım. Şu an Vodafone 7 GB 27 TL tarifesine geçiş yapmak istiyorum. Fakat bayii geçiş yapamayacağımı Turkcell'de de 3 ay durmam gerektiğini, aksi takdirde 27 TL'lik kampanyadan yararlanamayacağımı söyledi. Böyle bir şey söz konusu mu acaba?
Bunu söyleyen Vodafone çalışanı mı Turkcell mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı