Numara taşımada bekleme süresi

YunusEmre57

Decapat
Şu an Vodafone'un faturasız bir tarifesini kullanıyorum. Fakat bir değişiklik yapıp yeni çıkan kafana göre 5 paketini almak istiyorum. Eğer bu değişikliği yaparsam, Turkcell'e geçmek için ne kadar beklemem gerekir? Tekrardan söylemek istiyorum, 2 yıldır bu paketi kullanıyorum ve değiştirmek istediğim pakette faturasızdan faturasıza olacak. Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Turkcell kullanıcısıydım fiyatlardan dolayı Vodafone’a geçtim 4 gün felan sürdü.
Sonra baktım Vodafone çekmiyor tekrar Turkcell’e geçtim o da o kadar sürdü.
En fazla 5 gün diyeyim.

Ben Turkcell kullanıcısıydım fiyatlardan dolayı Vodafone’a geçtim 4 gün felan sürdü.
En fazla 5 gün diyeyim.
Yani tak tak sürekli değiştirilebiliryor Sürekli derken her 2-3 günde bir operatör değişikliği değil tabiki 😁Cevabın için çok sağol 😊
En fazla 5 gün diyeyim.
Bu arada Vodafonede hangi paketi kullandın geçtiğinde sonra neye döndün turkcellde ?

Yani tak tak sürekli değiştirilebiliryor Sürekli derken her 2-3 günde bir operatör değişikliği değil tabiki 😁Cevabın için çok sağol 😊

Bu arada Vodafonede hangi paketi kullandın geçtiğinde sonra neye döndün turkcellde ?

Ben geçeli 3-4 sene felan oldu sanırım Vodafone’da 4 GB interneti olan 500 dk 500 sms bi tarife vardı turkcell e geçtim 1 gb 500 dk 500 sms.
Ama şuan Gnc 4 Paketini kullanıyorum 35 liraya.
Taahhüt sonunda paket olarak Lifecell Mix e geçeceğim bana mantıklı geldi

Ben geçeli 3-4 sene felan oldu sanırım Vodafone’da 4 GB interneti olan 500 dk 500 sms bi tarife vardı turkcell e geçtim 1 gb 500 dk 500 sms.
Ama şuan Gnc 4 Paketini kullanıyorum 35 liraya.
Taahhüt sonunda paket olarak Lifecell Mix e geçeceğim bana mantıklı geldi
Bende faturasız super mix i istiyorum kullanmak için Tabi babamı “Delisi” olduğu firmayı değiştirip turkcelle geçmek istediğimi söyliycem o ayrı Ama tavsiyem faturasız super mixi alman ondada 3 uygulama hakkın var

Turkcell Platinum kullanıyorum. Vodafone geçme gibi bir düşünce oluştu kafamda. İnterneti nasıl, her yerde çekiyor mu?
Sakın geçme 7 plus kullanıyorum çekiyor ama çekmese daha iyi denilecek seviyede hatta uzun bir yazı yazmıştım yaşadığım olayları onları bulup buraya koyayım
Turkcell Platinum kullanıyorum. Vodafone geçme gibi bir düşünce oluştu kafamda. İnterneti nasıl, her yerde çekiyor mu?
Bursa Samsun Ankara İstanbul şehir merkezlerinde veya çok çok yakın konumlarında denedim sonuç hep turkcell üstünlüğü İstanbul kartalda oturuyorum evimde 15 mbps çekiyor çekmiyor Turkcell 70-80 kafadan hız alıyor Okulum maltepede ordada turkcell vodafoneye 6-7 kat fark atıyor Dedemlere gittim Bursaya yine merkezi bir konumda evde 7-8 mbps zor gördüm dedemde 126 mbps çıktı Köye gittik tek turkcell çekti diğerleri çekiyor gözüküyor ama bir iş yapmak çok ama çok zor Turkcelli olanlar şakır şakır köydede kullandılar Bir kültür merkezine gittim (zemin katında aşağısında oldu bu ) lg Q2 di sanırım markalı telefonu kullanan turkcelli arkadaşım 3 g de bile 20-30 mbps hız alıyordu Benimse 7 plusım (vodafone)serviş dışıydı yani orda red 20 mide kullanıyor olsam 100 liram orda hiçbir işe yaramayacaktı Kullanmadığım 2 yıl boyunca bir tek avmlerde 30-40 bulabildim birde tam olarak şehir merkezinde baz istasyonunun nerdeyse dibinde 40 üstü aldım doğrusu çok şaşırdım Bunca olaydan sonra 10-20 tl fazla verip vodafone kullanmayı kesinlikle yeğlerim İstanbulda yaşamama rağmen bir kere vodafonenin bir hız veya çekim artısını görmedim
Gibi daha birçok olay yaşamışımdır illaki hatırladığım bunlar turkcellden şaşmabende turkcelle geçmeyi düşünüyorum

Merkezi yerlerde çekiyor fakat sokak aralarına girince durum vahim arkadaşın bodrum evinde bırakın internete girmeyi hiç çekmiyorken aynı evde Turkcell 4.5G çekiyor.
Tabiki bir evden kıyaslama yapamayız ama bunca kişinin Turkcell’in yüksek fiyatlarına boyun eğmesi kapsama alanından kaynaklı.

Merkezi yerlerde çekiyor fakat sokak aralarına girince durum vahim arkadaşın bodrum evinde bırakın internete girmeyi hiç çekmiyorken aynı evde Turkcell 4.5G çekiyor.
Tabiki bir evden kıyaslama yapamayız ama bunca kişinin Turkcell’in yüksek fiyatlarına boyun eğmesi kapsama alanından kaynaklı.
Boyun eğmesinden çok Rekabet kurumunun kuralı düşünsene turkcell pass leri çıkarıyor mesela red 15 in bireber aynısı turkcellde insta youtube wp ve daha biok uygulama sınırsız internet artı 15 gb bu durumda mobil interneti Türkcell ele geçirir ama bence yavaş yavaş turkcell yaklaşmaya başladı diğer firmalara internet bonkörlüğü olarak Dediğim gibi bu rekabet kurumunu araştırırsanız Turkcelle hak vericeksinizdir

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı