Numara taşımada eski hat kapanır mı?

Efetrkr

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD
Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x
LG 42LD45ZA FHD TV
Merhaba arkadaşlar. 30 dakika önce Vodafone'a numaramı taşıma işlemlerini başlattım. 2 ila 4 gün arasında hattın teslim edileceği söylendi. Ama ben 2 gün sonra şehir dışına çıkıyorum. Hat babamın dükkanına gelecek ve 3 gün boyunca şehir dışında kalacağım. Bu süre zarfında da ailemle iletişimim çok önemli. Hat aktive olunca mı kapanıyor eski hat?

Vodafone'un aktivasyon sisteminde hata var. 3 hafta telefon kullanamadım onların yüzünden. Geçmemenizi öneririm. Yeni hat aktive edildiğinde kapanıyor eski hat.
Hocam yani telefona takmadığım sürece kapanmaz değil mi?

Merhaba arkadaşlar. 30 dakika önce Vodafone'a numaramı taşıma işlemlerini başlattım. 2 ila 4 gün arasında hattın teslim edileceği söylendi. Ama ben 2 gün sonra şehir dışına çıkıyorum. Hat babamın dükkanına gelecek ve 3 gün boyunca şehir dışında kalacağım. Bu süre zarfında da ailemle iletişimim çok önemli. Hat aktive olunca mı kapanıyor eski hat?
Öncelikle Vodafone'un çekim gücü az pişman olabilirsiniz Vodafone hattinizi aktif edince eski hattınız iptal olur bu süreçte eski hattınızı kullanabilirsiniz.

Öncelikle Vodafone'un çekim gücü az pişman olabilirsiniz Vodafone hattinizi aktif edince eski hattınız iptal olur bu süreçte eski hattınızı kullanabilirsiniz.
Hocam telefona taktığım an oluyor değil mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı