Beleşcııomer Hectopat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün abimi dolandırdılar. Neyse olayı anlatamıycagım da cidden böyle bir şey var mı? Numarası elimizde fakat acımıyor. Kapalı telefonu mumkun mudur? Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2015
Merhaba arkadaşlar, bugün abimi dolandırdılar. Neyse olayı anlatamıycagım da cidden böyle bir şey var mı? Numarası elimizde fakat acımıyor. Kapalı telefonu mumkun mudur? Yardımlarınızı bekliyorum.
The Awesimum Kilopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 237 Makaleler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2015 #2 Polise gitmenizi tavsiye ederim.
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 1 Mayıs 2015 #3 Polise uçun bence. Dediğiniz şey onlar için çocuk oyuncağı.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 21 Haziran 2017 #4 Evet hortlattım. Birçok insan Facebook'a kayıtlı no'sunu ''Sadece Ben'' yapmaz. Default olarak ''Herkese Açık.''tır. Belki Facebook bulabilirsiniz. Bu metot ile zamanında birçok eğlencem olmuştu.
Evet hortlattım. Birçok insan Facebook'a kayıtlı no'sunu ''Sadece Ben'' yapmaz. Default olarak ''Herkese Açık.''tır. Belki Facebook bulabilirsiniz. Bu metot ile zamanında birçok eğlencem olmuştu.