Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 28 Aralık 2023 #1 Merhaba, numaram üzerinden sadece numaram içeren bir hesap açılırsa, ileride başım yanar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2023
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 28 Aralık 2023 #2 Yossiverdes dedi: Merhaba, numaram üzerinden sadece numaram içeren bir hesap açılırsa, ileride başım yanar mı? Genişletmek için tıkla... Ne hesabı?
Yossiverdes dedi: Merhaba, numaram üzerinden sadece numaram içeren bir hesap açılırsa, ileride başım yanar mı? Genişletmek için tıkla... Ne hesabı?
nomore2k Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 523 28 Aralık 2023 #3 Yossiverdes dedi: Merhaba, numaram üzerinden sadece numaram içeren bir hesap açılırsa, ileride başım yanar mı? Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne hesabı?
Yossiverdes dedi: Merhaba, numaram üzerinden sadece numaram içeren bir hesap açılırsa, ileride başım yanar mı? Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne hesabı?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 28 Aralık 2023 #4 Yossiverdes dedi: Merhaba, numaram üzerinden sadece numaram içeren bir hesap açılırsa, ileride başım yanar mı? Genişletmek için tıkla... Başkasının numaran ile hesap açması için cihazına erişiminin olması gerekir.
Yossiverdes dedi: Merhaba, numaram üzerinden sadece numaram içeren bir hesap açılırsa, ileride başım yanar mı? Genişletmek için tıkla... Başkasının numaran ile hesap açması için cihazına erişiminin olması gerekir.
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 28 Aralık 2023 #5 OnurOfc dedi: Ne hesabı? Genişletmek için tıkla... Kumar hesabı lakin sadece numaram kayıtlı hesapta. Şebnem Ferah dedi: Başkasının numaran ile hesap açması için cihazına erişiminin olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Ben verdim.
OnurOfc dedi: Ne hesabı? Genişletmek için tıkla... Kumar hesabı lakin sadece numaram kayıtlı hesapta. Şebnem Ferah dedi: Başkasının numaran ile hesap açması için cihazına erişiminin olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Ben verdim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 28 Aralık 2023 #6 Yossiverdes dedi: Ben verdim Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşanırsa sizin başınız ağırır tabii, başka ne olacak?
Yossiverdes dedi: Ben verdim Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşanırsa sizin başınız ağırır tabii, başka ne olacak?
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 28 Aralık 2023 #7 Şebnem Ferah dedi: Bir sorun yaşanırsa sizin başınız ağırır tabii, başka ne olacak? Genişletmek için tıkla... Telefonumdan gizlice kodu girmişler dersem ne olacak?
Şebnem Ferah dedi: Bir sorun yaşanırsa sizin başınız ağırır tabii, başka ne olacak? Genişletmek için tıkla... Telefonumdan gizlice kodu girmişler dersem ne olacak?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 28 Aralık 2023 #8 Yossiverdes dedi: Telefonumdan gizlice kodu girmişler dersem ne olacak? Genişletmek için tıkla... Gülücük atarlar. Korkmayın yüksek ihtimal birşey olmaz.
Yossiverdes dedi: Telefonumdan gizlice kodu girmişler dersem ne olacak? Genişletmek için tıkla... Gülücük atarlar. Korkmayın yüksek ihtimal birşey olmaz.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 28 Aralık 2023 #9 Yossiverdes dedi: Telefonumdan gizlice kodu girmişler dersem ne olacak? Genişletmek için tıkla... Bir tarafları ile gülerler size, kanıtınız yok. İllegal bir yere kayıt olursanız başınız yanar.
Yossiverdes dedi: Telefonumdan gizlice kodu girmişler dersem ne olacak? Genişletmek için tıkla... Bir tarafları ile gülerler size, kanıtınız yok. İllegal bir yere kayıt olursanız başınız yanar.
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 28 Aralık 2023 #10 Şebnem Ferah dedi: Bir tarafları ile gülerler size, kanıtınız yok. İllegal bir yere kayıt olursanız başınız yanar. Genişletmek için tıkla... SMS bildirim geliyor ve numaramı öğrenmiş olan biri SMS bakarak görebilir?
Şebnem Ferah dedi: Bir tarafları ile gülerler size, kanıtınız yok. İllegal bir yere kayıt olursanız başınız yanar. Genişletmek için tıkla... SMS bildirim geliyor ve numaramı öğrenmiş olan biri SMS bakarak görebilir?