Ozinus28 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Benim numaram üzerinden başka birine ait Facebook hesabı var. Evet doğru benim numaram üzerine ve hesap Arapça.
Benim numaram üzerinden başka birine ait Facebook hesabı var. Evet doğru benim numaram üzerine ve hesap Arapça.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.559 Çözümler 25 Yer İstanbul 6 Kasım 2023 #2 Şikayet et.
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.216 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #3 Facebook desteğine ulaşın durumu izah edin numaranın sizin olduğunu kanıtlayın silerler herhalde.
3 353270 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 272 Çözümler 12 7 Kasım 2023 #4 Alttaki resmi Facebook linkini kullanın. Formu doldurun ardından telefon numaranızı kaldırmaları için Facebook'a talep gönderin. Çok kısa bir işlem. Facebook www.facebook.com
Alttaki resmi Facebook linkini kullanın. Formu doldurun ardından telefon numaranızı kaldırmaları için Facebook'a talep gönderin. Çok kısa bir işlem. Facebook www.facebook.com
Ozinus28 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #5 GTX 1060 6GB dedi: Facebook desteğine ulaşın durumu izah edin numaranın sizin olduğunu kanıtlayın silerler herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadım ki nereden şikayet ediceğimi. 353270 dedi: Alttaki resmi Facebook linkini kullanın. Formu doldurun ardından telefon numaranızı kaldırmaları için Facebook'a talep gönderin. Çok kısa bir işlem. Facebook www.facebook.com Genişletmek için tıkla... Tamam hocam denicem. 353270 dedi: Alttaki resmi Facebook linkini kullanın. Formu doldurun ardından telefon numaranızı kaldırmaları için Facebook'a talep gönderin. Çok kısa bir işlem. Facebook www.facebook.com Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ama hala numara duruyor.
GTX 1060 6GB dedi: Facebook desteğine ulaşın durumu izah edin numaranın sizin olduğunu kanıtlayın silerler herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadım ki nereden şikayet ediceğimi. 353270 dedi: Alttaki resmi Facebook linkini kullanın. Formu doldurun ardından telefon numaranızı kaldırmaları için Facebook'a talep gönderin. Çok kısa bir işlem. Facebook www.facebook.com Genişletmek için tıkla... Tamam hocam denicem. 353270 dedi: Alttaki resmi Facebook linkini kullanın. Formu doldurun ardından telefon numaranızı kaldırmaları için Facebook'a talep gönderin. Çok kısa bir işlem. Facebook www.facebook.com Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ama hala numara duruyor.
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.216 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #6 Ozinus28 dedi: Hocam bulamadım ki nereden şikayet ediceğimi. Tamam hocam denicem. Hocam yaptım ama hala numara duruyor. Genişletmek için tıkla... Reis az bekle onlar 9'adn önce bakmazlar zaten.
Ozinus28 dedi: Hocam bulamadım ki nereden şikayet ediceğimi. Tamam hocam denicem. Hocam yaptım ama hala numara duruyor. Genişletmek için tıkla... Reis az bekle onlar 9'adn önce bakmazlar zaten.
Ozinus28 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #7 GTX 1060 6GB dedi: Reis az bekle onlar 9'adn önce bakmazlar zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
GTX 1060 6GB dedi: Reis az bekle onlar 9'adn önce bakmazlar zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.