Numaram üzerine Telegram hesabı açıldı

caga_89

Megapat
Selam. Bu sabah telefona Telegram hesabı açma onay kodu geldi. Sonra. Kardeşimden baktım, Telegram hesabım görünüyor. Onun tg hesabı var. Ben hiç Telegram kullanmadım, hattım 20 yıllık neredeyse. Şimdi numaramla hesaba ulaşmaya çalışıyorum. Hesabı alan kişi iki faktör koruma yapmış, ben kendi numaramla hesaba erişemiyorum. Ne yapmalıyım? Hesabı sil diyebildim, o da 6 gün sonra silinecek diyor. Telegram rezilliktir. Hani cok güvenliydi kem küm. Ne yapacağım şimdi ben saga sola mesaj atarsa bu adam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onay kodunu vermeden nasıl hesap acilmis?

Onay kodunu vermeden nasıl hesap acilmis?
Konu sahibi büyük ihtimal dolandırıcılardan/heckerlerden bir uygulama indirdi (panel falan olarak düşünmeyin hemen, banka uygulaması gibi gözüken bir uygulama da olabilir.), sonra uygulamaya SMS okuma izni verince konu sahibine gelen SMS'i dolandırıcılar/heckerler de görmüş oldu.

En son ne yapmıştınız bu olaydan önce? Herhangi bir linke falan tıkladınız mı?

Uygulama falan indirmedim yeni. Kafede karekod okuttum en son. menü karekodu

Onay kodu olmadan hesap oluşamaz.

@Nizel G'in dediği gibi de önceden oluşmuş bir hesaba giriş yapmayı denemiş olabilir.
Bence bir yol bulmuşlar. Bu numara 20 senelik yaklaşık. Bir hack durumu olduğunu düşünüyorum. Çünkü hemen iki faktör kuruldu 30dk içinde falan. Bunu yapan kişi geri almamı engellemek istemiş. Hesap duruyor. Kardeşimin telefonunda kayıtlıyım oradan bakıyorum. "Abim telegrama katıldı" dedi. Şimdi orda görüyorum. Abim olarak kayıtlı hesap duruyor

Sana hatalı numara vermişler numara değiş.

Ya zararlı bir şey indirdin ya da bir şeye tıkladın. Hiçbir şey yapmadan hesap açamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…