F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.688 Makaleler 21 Çözümler 99 14 Ekim 2023 #1 Numaramı Turkcell'den Telekom'a taşımayı düşünüyorum ama çekim kalitesi bulunduğum yerde büyük bir soru işareti. Kimse yok soracağım yani. Telekom'a geçince çekim kötüyse beğenmeyip 14 günlük cayma hakkımı kullanıp tekrar Turkcell'e dönebilir miyim?
Numaramı Turkcell'den Telekom'a taşımayı düşünüyorum ama çekim kalitesi bulunduğum yerde büyük bir soru işareti. Kimse yok soracağım yani. Telekom'a geçince çekim kötüyse beğenmeyip 14 günlük cayma hakkımı kullanıp tekrar Turkcell'e dönebilir miyim?
captainking Picopat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 249 14 Ekim 2023 #2 Numara taşımada geri dönüş yok tekrar taşıman lazım bir süresi var mı müşteri hizmetlerine sor.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.688 Makaleler 21 Çözümler 99 14 Ekim 2023 #3 captainking dedi: Numara taşımada geri dönüş yok tekrar taşıman lazım bir süresi var mı müşteri hizmetlerine sor. Genişletmek için tıkla... Neyse geçtim TT'ye. Cayma cezası varmış en düşükten hesaplanıyormuş sadece. Ne kadar erken o kadar düşük bedel.
captainking dedi: Numara taşımada geri dönüş yok tekrar taşıman lazım bir süresi var mı müşteri hizmetlerine sor. Genişletmek için tıkla... Neyse geçtim TT'ye. Cayma cezası varmış en düşükten hesaplanıyormuş sadece. Ne kadar erken o kadar düşük bedel.