Biri beni rahatsiz edip duruyor ve beni tehdit ediyor. Esimin numarasini bulacagini söylüyorlar benim numaram uzerinden esimin numarasini bulabilir mi? Lutfen yardimci olun![]()
Arama kaydınızı alması lazım. Ki bunun içinde yüksek bir rütbe veya bunu gerektiren bir dava lazım. Bir şey olacağını zannetmiyorum.Biri beni rahatsiz edip duruyor ve beni tehdit ediyor. Esimin numarasini bulacagini söylüyorlar benim numaram uzerinden esimin numarasini bulabilir mi? Lutfen yardimci olun![]()
Biri beni rahatsiz edip duruyor ve beni tehdit ediyor. Esimin numarasini bulacagini söylüyorlar benim numaram uzerinden esimin numarasini bulabilir mi? Lutfen yardimci olun![]()
Getcontact bu işe yaramıyor ki.Telefonunuz üzerinden ulaşamazlar ama eğer yakın çevrenizdeki birisi getcontact gibi bir uygulama kullandıysa bulunabilir. Ama numaraları bulmaları pek bir şey ifade etmez en fazla rahatsız ederler. Sizde yabancı numaralara aramayı kapatabilirsiniz.
Getcontact bu işe yaramıyor ki.
Benim bildiğim kadarıyla sadece şüpheli aramaları gösteriyor vs. Ama bir ara soruşturma açılmıştı bilgileri ele geçirdiği için.Siz getcontact kullandığınızda telefonunuzdaki bütün numaralar getcontact veri tabanına düşüyor ve birileri aradığında kim olduğunu bulabiliyor.
Benim bildiğim kadarıyla sadece şüpheli aramaları gösteriyor vs. Ama bir ara soruşturma açılmıştı bilgileri ele geçirdiği için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.