Numarası bilinen kişinin rehberindeki numaralar bulunabilir mi?

Ozkan000

Yoctopat
Daha fazla  
Biri beni rahatsiz edip duruyor ve beni tehdit ediyor. Esimin numarasini bulacagini söylüyorlar benim numaram uzerinden esimin numarasini bulabilir mi? Lutfen yardimci olun

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri beni rahatsiz edip duruyor ve beni tehdit ediyor. Esimin numarasini bulacagini söylüyorlar benim numaram uzerinden esimin numarasini bulabilir mi? Lutfen yardimci olun

Cevap ulaşamazlar.

Telefonunuz üzerinden ulaşamazlar ama eğer yakın çevrenizdeki birisi getcontact gibi bir uygulama kullandıysa bulunabilir. Ama numaraları bulmaları pek bir şey ifade etmez en fazla rahatsız ederler. Sizde yabancı numaralara aramayı kapatabilirsiniz.

Arama kaydınızı alması lazım. Ki bunun içinde yüksek bir rütbe veya bunu gerektiren bir dava lazım. Bir şey olacağını zannetmiyorum.

Hocam şimdi SIM kartınızı alamazlarsa bulamazlar ki dediğinize göre almamışlar kısaca eşinizin numarasını bulamazlar ama bulsalar bile sorun yok engelleyin eğer tekrar başka numaradan ararlar ise polise verin.

Getcontact bu işe yaramıyor ki.

Karşıdaki bir hacker veya yetkili biriyse bulabilir o yüzden konuyu savcılığa taşımanı öneririm.

Siz getcontact kullandığınızda telefonunuzdaki bütün numaralar getcontact veri tabanına düşüyor ve birileri aradığında kim olduğunu bulabiliyor.
Benim bildiğim kadarıyla sadece şüpheli aramaları gösteriyor vs. Ama bir ara soruşturma açılmıştı bilgileri ele geçirdiği için.

Benim bildiğim kadarıyla sadece şüpheli aramaları gösteriyor vs. Ama bir ara soruşturma açılmıştı bilgileri ele geçirdiği için.

Uygulamayı ilk açtığında soruyor rehberinize erişebilir miyiz diye. Eğer evet dersen rehberdeki numaralar kayıtlı ismiyle birlikte getcontact ağına düşüyor ve siz o numarayı arattığınızda kim ne diye kaydetmiş çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…