Fatihc101 Femtopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #1 Bilgisayarı açtığımda NumLock ışığı 1-2 sn aralıklarla yanıp sönüyor. Reset atmadan klavyeyi kullanamıyorum. Bazen oluyor. Haftada 3-4 kez. Çözümü nedir?
Bilgisayarı açtığımda NumLock ışığı 1-2 sn aralıklarla yanıp sönüyor. Reset atmadan klavyeyi kullanamıyorum. Bazen oluyor. Haftada 3-4 kez. Çözümü nedir?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.853 Çözümler 244 31 Ocak 2022 #2 Fatihc101 dedi: Bilgisayarı açtığımda NumLock ışığı 1-2 sn aralıklarla yanıp sönüyor. Reset atmadan klavyeyi kullanamıyorum. Bazen oluyor. Haftada 3-4 kez. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sıvı temas olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Fatihc101 dedi: Bilgisayarı açtığımda NumLock ışığı 1-2 sn aralıklarla yanıp sönüyor. Reset atmadan klavyeyi kullanamıyorum. Bazen oluyor. Haftada 3-4 kez. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sıvı temas olmuş olabilir.
Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 388 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 31 Ocak 2022 #3 Bir yerde temassızlık olabilir üstteki yoruma katılıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Fatihc101 Femtopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #4 ReloadingData dedi: Sıvı temas olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek? ReloadingData dedi: Sıvı temas olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıvı temas olması imkansız bilgisayarı dikkatli bir şekilde topladım ama Windows 10 kurduktan sonra anakarttaki girişler çalışmamıştı kasanın üzerindeki girişleri kullanıp anakart girişlerindeki sorunu daha sonra çözmüştüm sonra bu sorun çıktı Son düzenleme: 31 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Sıvı temas olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek? ReloadingData dedi: Sıvı temas olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıvı temas olması imkansız bilgisayarı dikkatli bir şekilde topladım ama Windows 10 kurduktan sonra anakarttaki girişler çalışmamıştı kasanın üzerindeki girişleri kullanıp anakart girişlerindeki sorunu daha sonra çözmüştüm sonra bu sorun çıktı